TROS

Afdeling Communicatie
Hilversum, 24-09-2009

Televisie
Z@PPSPORT
Uitzending zaterdag 26 september
Z@PP - 08.40 uur

DEELNEMERS THE BATTLE NEMEN RISICO'S

THE BATTLE SKEELEREN
"De jongens gaan gewoon de pan in!" Een pittige uitspraak van een van de meiden die meedoet aan The Battle skeeleren. Maar zijn de babes echt beter dan de dudes?

Een ding is zeker: om de Z@ppsport-beker te winnen moeten allebei de teams flinke risico's nemen. Met skeeleren kun je namelijk flink op je plaat gaan. Gelukkig hebben de ploegen een training gehad van twee toppers én dragen ze bescherming. Coaches Ron en Angela houden alles in de gaten.

SPORTWEETJES
Skeeleren op een achtbaan?! Kan dat? En waarom is de skeeler uitgevonden? In de sportweetjes de antwoorden hierop en andere wetenswaardigheden over skeeleren.

Presentatie: Ron Boszhard en Angela Esajas.

Z@PPSPORT
Uitzending zondag 27 september
Z@PP - 08.40 uur

INTERNATIONALE TOPPER OP SCHANSSPRINGSPEKTAKEL IN DUITSLAND

REPO SCHANSSPRINGEN
In het Duitse Winterberg zocht Z@PPSPORT Oldrik (13) op. Hij doet mee met een belangrijke wedstrijd schansspringen. Oldrik hoort bij de internationale top. Een grote kanshebber om te winnen dus! Deze kanjer geeft je een kijkje achter de schans, uuh achter de schermen van dit grote sportspektakel.

SPORTWEETJES
Waarom ziet een schansspringer helemaal niets meer tijdens een sprong? Dat en meer zie je dit keer in de sportweetjes!

SURVIVALKAMP ARDENNEN
Een nieuwe reality-soap in Z@PPSPORT. Een aantal kids gaan op survival in de Belgische Ardennen. Allerlei stoere sporten staan er op het programma! De tenten indelen zorgt ook al voor een hoop geploeter...

AFC ZWEDEN
Het D1-team van AFC uit Amsterdam won een voetbaltoernooi. De prijs: een reis naar Zweden. Het doel: spelen tegen een profclub uit Malmö. Maar gaat dat er echt van komen? Deel twee van het verrassende reisverslag.

THE MOVE
Hooggeëerd publiek! Wij presenteren de circusmove van Koen: de Fontein!

Presentatie: Ron Boszhard

Z@ppsport is er iedere zaterdag en zondag om 08.40 uur op Z@pp (Ned.3) Op zondag- en woensdagmiddag een uitzending vol hoogtepunten.

Kijk ook op www.zappsport.nl




TROS