Ingezonden persbericht


EERSTE LINN-ARTZZ WENSKAARTENMOLEN IN DE WINKEL

De eerste kleurrijke wenskaartencollectie van Linn-Artzz is gereed. Het zijn 46 soorten wenskaarten en 6 soorten ansichtkaarten geworden. De door Renate de Burger-Linnartz ontworpen figuren Linn & Art staan hierbij centraal. Diverse thema's komen aan bod, zoals zwangerschap, geboorte, liefde, beterschap, bruidspaar, auto- & motorrijbewijs, maar ook "specials" zoals een tweeling-keuzekaart of het vlinderkaartje (verlies kindje / miskraam). Ook zijn er kaarten in de collectie opgenomen voor kinderen met een andere huidskleur, zoals: geboorte zoon / dochter, etc.

Inmiddels zijn de kaarten ook in de winkel te koop:

Sinds vrijdag 18 september jl. staat de allereerste echte Linn-Artzz wenskaartenmolen in de winkel van Bruna op winkelcentrum de Egelantier te Apeldoorn. De molen valt gelijk op door de vrolijke uitnodigende kleuren van de wenskaarten en zijn oranje schild met Linn-Artzz logo.
De prijs van een wenskaart met envelop is 2,25 en voor een ansichtkaart betaalt men 1,00.

Bij kinderwinkel De Speelgoedplank aan de Laarstraat in Zutphen zijn de Linn-Artzz wenskaarten sinds woensdag 23 september te koop.

Binnenkort zal ook zo'n vrolijk gekleurde Linn-Artzz wenskaartenmolen bij De Speelgoedplank aan de Brinklaan in Apeldoorn geplaatst worden. Kinderwinkel Emma & Sam aan de Linie in Apeldoorn zal een aantal "specials" gaan verkopen.

Allereerst zullen deze exclusieve kaarten in Apeldoorn, Zutphen, Zwolle, Deventer en Arnhem verkocht gaan worden. Renate de Burger wil met Linn-Artzz een complete productlijn opzetten met bedrukte kleding, serviesgoed, broodtrommels, stationery, speelgoed, knuffels, etc. Ter introductie van de nieuwe characters Linn & Art heeft ze de wenskaartencollectie ontworpen. Ze is nog op zoek naar meer verkooppunten in het land en naar bedrijven die de illustraties van Linn & Art op hun producten willen bedrukken.

Op de website www.Linn-Artzz.nl zal de kaartencollectie binnenkort ook komen te staan. Tevens zal hier worden aangegeven waar de wenskaarten verkocht worden.

Nieuwsgierig geworden? Kom naar één van de bovenvermelde winkels en laat u verrassen! Wanneer u meer informatie wilt kunt u contact opnemen met Renate de Burger-Linnartz.