Drive-inbioscoop met Grease in Mill


Jaren vijftig herleven met drive-inbioscoop

MILL, 20090724 -- Op dit moment is de online uitagenda www.uitinmill.nl bezig met het organiseren van een drive-inbioscoop. Als alles volgens plan verloopt, zal deze gehouden worden op zaterdagavond 26 september 2009 op het marktplein in Mill. Op deze avond gaat het marktplein terug naar de USA drive-inbioscopen van de jaren vijftig en dat met de film Grease.

Een filmdoek van 10 bij 6 meter, een grote geluidsset, een FM zender voor ontvangst van het film geluid op de autoradio, een plein waar zo'n 100 auto's kunnen staan en uiteraard een mooie film. Dat zijn de ingrediënten voor een drive-inbioscoop. Als alles volgens plan verloopt, is dit alles te vinden op zaterdagavond 26 september op het marktplein in Mill. De film Grease zal die avond vanaf 20.30 uur vertoond worden en auto's kunnen ongeacht het aantal inzittenden a 12,50 euro een parkeerplaats reserveren op het marktplein. Voor voetgangers is de film gratis toegankelijk, maar vanuit een auto is het natuurlijk nog echter.

Het initiatief van deze drive-inbioscoop op het marktplein in Mill ligt bij de online uitagenda www.uitinmill.nl. Op deze online agenda zijn heel wat activiteiten en evenementen te vinden die in de gemeente Mill en Sint Hubert georganiseerd worden. Om deze agenda extra te promoten en te laten zien dat Mill heel wat te bieden heeft zocht men naar een niet allerdaags evenement. Een originele drive-inbioscoop op het marktplein in het centrum van Mill leek de initiatiefnemers wel een aardig idee. Bovendien kan men na de film naar een van de lokale horecagelegenheden voor een gezellige avond uit. Ook dat is het doel van uitinmill.nl, uitinlangenboom.nl, uitinsinthubert.nl en uitinwilbertoord.nl.

Om het allemaal rond te krijgen is men nog op zoek naar enkele sponsoren. In ruil daarvoor wordt naam en logo vermeld op een flyer en uiteraard voor en na de film op het grote filmdoek. Wilt u als sponsor deelnemen of nu alvast een plekje reserveren voor uw personenauto op het marktplein voor zaterdagavond 26 september? Stuur dan een mailtje naar info@uitinmill.nl . De online uitagenda www.uitinmill.nl maakt onderdeel uit van de nieuws- en startpagina www.inmill.nl .





ingezonden persbericht