The Matrixx en Jupiler komende vijf jaar samen


NIJMEGEN, 20090905 -- De Nijmeegse danceclub The Matrixx en bierbrouwer Jupiler zijn een overeenkomst aangegaan tot en met 2014. Het contract betreft de bierlevering en sponsoring van zowel de club als grote evenementen zoals het jaarlijkse Emporium festival en Matrixx at the Park tijdens de Nijmeegse Vierdaagse feesten.

Twan Krebbers, mede-eigenaar van The Matrixx: `We werken al sinds onze oprichting zeven jaar geleden intensief samen met Anheuser-Busch InBev, de brouwerijgroep waartoe Jupiler behoort. Deze zomer benutten we om de club grondig te verbouwen en te restylen. Vanaf de Grand Opening op 26 september gaan we Jupiler als hoofdmerk schenken.'

Ook Jupiler is verheugd met de nieuwe overeenkomst. Sponsoring Manager René Bergmans: `The Matrixx gaat een belangrijke rol spelen in de groei van Jupiler in de regio Nijmegen. De club is niet voor niets diverse malen verkozen tot beste club van Nederland. Op Emporium hebben danceliefhebbers al kennis kunnen maken met Jupiler en op Matrixx at the Park zal het Jupiler Mainstage de ruim 100.000 bezoekers niet zijn ontgaan.'

Over The Matrixx
Mega-danceclub The Matrixx is zeven jaar geleden opgericht door Twan Krebbers en David Brons. Het pand aan de Wijchenseweg in Nijmegen trekt jaarlijks ruim 100.000 bezoekers en behoort tot de grootste en populairste clubs van Nederland. The Matrixx staat bekend om zijn veelzijdige programmering waarbij vaak grote nationale in internationale Dj's geboekt worden.

Over Jupiler
Jupiler is het snelstgroeiende pilsmerk van Nederland en maakt vanuit het zuiden een opmars door heel Nederland. Bierliefhebbers waarderen het Belgische bier vanwege zijn toegankelijke smaak, de stoere uitstraling en het fraaie ribbelglas waaruit Jupiler wordt gedronken.

http://www.inbev.nl





Ingezonden persbericht