Gemeente Binnenmaas

Verkoop twee woonkavels naast nieuwbouwplan Waterweide in Westmaas

De gemeente Binnenmaas start met de verkoop van twee woonkavels. De kavels liggen naast het nieuwbouwplan Waterweide in Westmaas.

Geïnteresseerden kunnen zich vanaf maandag 28 september tot en met vrijdag 9 oktober a.s. (13.00 uur) inschrijven. Het inschrijfformulier kunt u afhalen en inleveren in het gemeentehuis aan de balie van het servicecentrum Ruimte en Groen. Bij afgifte van het inschrijfformulier ontvangt u een ontvangstbevestiging. Als u geïnteresseerd bent in de koop van een kavel, maar u kunt zich om een bepaalde reden niet zelf inschrijven, dan kunt u het inschrijfformulier ook door een gemachtigde in laten dienen.

Doelgroep

De bouwkavels worden de eerste zes weken uitsluitend verkocht aan inwoners en/of economisch of maatschappelijk gebondenen aan gemeente Binnenmaas. Na zes weken worden de eventueel nog te koop zijnde bouwkavel(s) aangeboden aan inwoners en/of economisch of maatschappelijk gebondenen aan de Hoeksche Waard. Na afloop van deze termijn worden de kavels aangeboden aan dezelfde doelgroep buiten de Hoeksche Waard. Projectontwikkelaars zijn uitgesloten van inschrijving.

Loting

De toewijzing van de kavels vindt plaats via besloten loting bij de notaris op een nader te bepalen datum. Na de loting worden de geïnteresseerden volgens de notariële lijst van loting benaderd.

Meer informatie

Heeft u nog vragen? Dan kunt u contact opnemen met mevrouw M. van der Wekken of mevrouw M. Sissing, bereikbaar in het gemeentehuis via tel. 078 676 44 33.