Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Tilburg

Tilburg, 26-09-2009

Politie arresteert Tilburger voor drugsbezit

TILBURG: De politie heeft vrijdagmorgen kort voor 12.00 uur een 41-jarige Tilburger aangehouden wegens drugsbezit. Bij een
verkeerscontrole op de Lovensestraat bleek de man in zijn auto circa dertig XTC-pillen te hebben liggen. Agenten vroegen de man of hij nog meer drugs bij zich had. Hij verklaarde in zijn nabijgelegen
bedrijfspand nog enkele hennepplanten te hebben staan. Nadat de man toestemming gaf zijn pand te doorzoeken, werden daar ook nog hennep, XTC-pillen en wit poeder gevonden. De Tilburger is op het bureau in verzekering gesteld.

Dronken Bredanaar raakt rijbewijs kwijt

TILBURG: Een 23-jarige automobilist uit Breda mocht zijn rijbewijs inleveren, nadat hij werd betrapt op dronken rijden. Dat gebeurde zaterdagmorgen tegen 01.30 uur bij een controle op Blaakweg. De Bredanaar blies 670 ug/l, terwijl maximaal 220 ug/l is toegestaan. Bij waarden vanaf 570 g/l wordt het rijbewijs ingevorderd, dus ook in dit geval. De officier van Justitie besluit over teruggave van het rijbewijs. Tegen de automobilist wordt proces-verbaal opgemaakt.

Tilburgers mishandelen busbeveiligers

TILBURG: Twee 19-jarige mannen uit Tilburg zijn zaterdagmorgen rond 02.30 uur aangehouden wegens mishandeling. Het tweetal zat in een stadsbus nabij het Westerpark en werd door een beveiligingsmedewerker aangesproken, omdat een van hen met zijn voeten op een bankje zat. Hij weigerde zijn voeten weg te halen. Vervolgens werd hij gevraagd de bus te verlaten. Dat weigerde hij en er ontstond een handgemeen. Een van de beveiligers kreeg een klap, de andere medewerker werd bij de nek gepakt. De twee mannen zijn ingesloten op het bureau.

Horecatoezicht binnenstad Tilburg: vier aanhoudingen

TILBURG: Agenten die belast waren met het horecatoezicht vrijdagavond en -nacht, hebben vier aanhoudingen verricht. Een 19-jarige man uit Tilburg en een 32-jarige inwoner van Velp werd aangehouden; zij worden verdacht van de diefstal van een tas uit een kroeg aan de Korte Heuvel. Een 20-jarige Tilburger werd gearresteerd, nadat hij een beveiliger van een horecazaak aan het Piusplein had bedreigd. Ook mocht een 39-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats mee naar het bureau, nadat hij agenten had beledigd.

Auteur: Andre van den Hul

Laatst gewijzigd 26-09-2009 10:14 | © Regio Midden en West Brabant |