Politie Brabant Zuid-Oost

Politie zoekt getuigen steekpartij

Nuenen, 26-09-2009 o De politie is op zoek naar mogelijke getuigen van een steekpartij op het Park rond 2.50 uur op zaterdagmorgen.

Een groepje jongeren uit Geldrop en Nuenen fietste daar na het stappen naar huis. Op het Park stopte een auto bij hen met daarin drie mannen. Zij maakten een aantal opmerkingen tegen een meisje in de groep. Nadat hen gezegd was door te rijden stapten zij uit de wagen en vielen de groep aan. Daarbij werd een steekwapen gebruikt. Een 20-jarige man uit Geldrop werd in zijn rug gestoken en een 22-jarige man uit Geldrop liep een steekwond in zijn wang op. Zij zijn beiden in het ziekenhuis aan hun verwondingen behandeld. Een 19-jarige man uit Nuenen werd door de drie daders geschopt en geslagen. Vervolgens gingen zij er met de auto vandoor. Er is slechts een summier signalement van de daders:
- Eén van hen was een kleine man (1.65-1.75 meter) met kort zwart haar en een kuif aan de voorzijde en een kleine hanenkam. Hij had een licht getinte huidskleur. Hij had een normaal postuur en droeg een licht poloshirt.

- Van de andere twee daders is slechts bekend dat zij ook zwart haar hadden en wat langer waren dan de eerste dader. Eén van hen droeg een zwart vest.

- De auto waarin de daders reden betrof vermoedelijk een ouder model Volkswagen Polo of een soortgelijk type met een paarse of donkerblauwe kleur.
De politie is op zoek naar mogelijke getuigen van de steekpartij of mensen die iets weten dat er mee te maken heeft. Zij kunnen contact opnemen via het algemene nummer 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.