ABVAKABO FNV

Samen de crisis te lijf met Fortuna Sittard!

Als er in Nederland één voetbalclub is die weet wat een crisis inhoudt én hoe je daarna toewerkt naar een eerlijk herstel, dan is het Fortuna Sittard. De club heeft een zwaar jaar achter de rug met grote financiële problemen en onzekerheden over de voetballicentie. Maar de Limburgers hebben geknokt en gewerkt aan een eerlijk herstel.

Niet alleen draait de club inmiddels weer volop mee in de Eerste Divisie, ook hebben de Limburgers werk gemaakt van een eerlijke bedrijfsvoering. Dat betekent dat Fortuna als een van de weinige BVO's (Betaald Voetbal Organisaties) een ondernemingsraad gaat instellen en zich oriënteert op het aansluiten bij een cao voor alle medewerkers die niet op de grasmat staan. Miljoenen gaan er om in het betaald voetbal in Nederland, zelfs voor profvoetballers is er een cao, maar voor de gewone medewerkers bij de clubs is er geen cao.

Omdat FNV de Limburgse voetbalclub ziet als een groot voorbeeld als het gaat om een eerlijk en sociaal herstel, deelt de vakbond zondag bij de wedstrijd tegen FC Zwolle flyers uit. Het stadion wordt verder versierd met spandoeken van de `Crisis te lijf'-campagne. Bovendien hebben we toegangskaarten voor FNV-leden geregeld: jij kunt hierbij aanwezig zijn, want we mogen 400 toegangskaarten weggeven!

Samen de crisis te lijf met Fortuna Sittard
Vul het formulier in en maak kans op 2 toegangskaarten voor Fortuna Sittard - FC Zwolle aanstaande zondag. Je krijgt persoonlijk bericht via e-mail als je een kaartje mag ophalen bij de `Samen de crisis te lijf' - balie van de vakbonden voor het stadion. Vul dit formulier uiterlijk voor vrijdag 25 september 16.00 in.
Aanmeldingsformulier Samen de crisis te lijf met Fortuna Sittard

Waar en wanneer
FNV-actie `Samen de crisis te lijf' bij Fortuna Sittard. Stadion Fortuna Sittard.
Zondag 27 september 2009 om 14.30 uur