Persberichten

CBL en VNU Exhibitions delen Passie voor Food tijdens Food Week 2009!


Publicatiedatum: 08-07-2008


Op maandag 7 juli hebben het Centraal Bureau Levensmiddelenhandel en VNU Exhibitions hun samenwerking verlengd door een overeenkomst voor Food Week 2009 te sluiten. Het CBL en VNU Exhibitions Europe gaan nauw samenwerken voor de bezoekerswerving richting het supermarktkanaal. Tijdens Food Week 2009 organiseert het CBL wederom haar congres voor de branche.


"Het CBL staat voor Passie voor Food: de liefde voor het vak en het werken met mooie producten. Dat zijn thema's die ook tijdens de Food Week centraal staan. Daarom verstevigt het CBL graag de samenwerking met VNU Exhibitions. Wat is er mooier dan alle boeiende ontwikkelingen en mooie producten te kunnen laten zien aan de mensen die er mee werken?", aldus CBL-directeur Theo Roos. Theo Roos is tevens lid van de Adviesraad Food Week.


Food Week vindt plaats van 28 t/m 30 september 2009 in de Jaarbeurs in Utrecht. Tegelijkertijd vindt in hal 1 van de Jaarbeurs de slagersbeurs Slavakto plaats, georganiseerd door het bestuur van Slavakto. Meer informatie over Food Week 2009 is te vinden op www.foodweek.nl.


---


Noot voor de redactie,

VNU Exhibitions