Gemeente Leeuwarden

ondernemenWetsuswaterweek ondernemenWetsuswaterweek

van 28 september tot 7 oktober 2009 - Wetsus Water Week

Bron: Gemeente Leeuwarden (22-09-2009)

Van 28 september tot en met 7 oktober 2009 organiseert Wetsus de Wetsus Water Week, met vier inspirerende evenementen. De Wetsus Rabobank Water Business Challenge is een trainingsprogramma over water en ondernemen. Deelnemers werken een (concept-)businessplan uit in een commercieel interessant plan, dat een nieuw product of een nieuwe dienst in de markt zet. Diverse interessante spelers in dit veld verzorgen bijdragen en trainingen en er wordt een groot netwerk opgesteld voor nuttige contacten.

Het Wetsus Matchmaking Weekend brengt de wereld van technology en ondernemen bij elkaar. Al zeilende over het Wad proberen jonge professionals uit beide werelden ideeën te matchen en hiermee kennis te vertalen in ondernemerschap.

Op 5 en 6 oktober is het jaarlijkse Wetsus Congres, het lustrumcongres. Het programma vindt u op de website www.wetsus.nl, waar u zich binnenkort ook rechtstreeks kunt aanmelden.

Voor de beslissers in de watersector organiseert Wetsus aansluitend, op 6 en 7 oktober, de Wetsus Aquatech Executive Masterclass. Voor deze masterclass over watertechnologie worden binnenkort de uitnodigingen verzorgen.