Jubilerend Domino's Pizza steunt Stichting de Luchtballon

25/09/2009 16:32

Domino's Pizza Nederland

Domino's Pizza viert dit jaar haar 20 jarig jubileum. Een mooi moment om haar maatschappelijke betrokkenheid te tonen en een bijdrage te leveren aan een goed doel. De keuze viel begin dit jaar op de eveneens jubilerende Stichting de Luchtballon, die dit jaar maar liefst 25 jaar bestaat.

Stichting de Luchtballon is een doel, dat ontstaan is uit het Nederlands Astma Fonds. Stichting de Luchtballon organiseert-met alleen vrijwilligers- vakantiekampen voor kinderen met een handicap of beperking, zoals astma, voedingsallergie of diabetes. De kinderen kunnen dan samen met leeftijd- en lotgenootjes, letterlijk en figuurlijk "even op adem komen".

Een grote wens van Stichting de Luchtballon is het realiseren van een bijzonder openlucht theater. Zodanig aangepast dat alle kinderen, zowel valide als mindervalide (zoals rolstoelpatiëntjes) zelf kunnen optreden op het podium of kunnen meegenieten op elke plek van de bijzondere tribune. Daarnaast zullen aan de zijkanten diverse klimwanden worden gebouwd om zo multifunctioneel gebruik te maken van de ruimte en de mogelijkheden.

De totale kosten van dit toepasselijke open "lucht" theater bedragen circa Eur 145.000,-. Domino's Pizza wil helpen om dit bedrag bij elkaar te krijgen. Tijdens de speciale actieweek, van 28 september tot en met 4 oktober, doneren alle Domino's Pizza winkels een bedrag per actiepizza aan dit bijzondere theater. Domino's Pizza hoopt door de verkoop van zoveel mogelijk pizza's de wens van de Stichting en van vele kinderen te verwezenlijken.

Domino's Pizza heeft wereldwijd ruim 8000 vestigingen in meer dan 60 landen. Met het grootste delivery systeem in Nederland en meer dan 110 winkels in de Benelux mag Domino's Pizza zich met trots marktleider noemen. Domino's Pizza Nederland maakt sinds april 2007 deel uit van Domino's Pizza Enterprises Ltd (DPE). DPE is in Australië beursgenoteerd en is de master franchisenemer voor het merk Domino's Pizza in Australië, Nieuw Zeeland, Frankrijk, België en Nederland. In al deze landen opereren zij en haar franchisenemers 606 Domino's Pizza winkels. Voor meer informatie, ga naar www.dominos.nl.





http://www.dominos.nl