Ingezonden persbericht


Groenestraat 294 | 6531 JC Nijmegen | Tel: 024-3552651 | Fax: 024-3552735

-- PERSBERICHT --

Nijmegen, 28 september 2009.

Winnaars GameVillage Game Awards 2009 bekend
Call of Duty: World of War verkozen tot beste game

Na twee spannende weken, zijn de winnaars van de vierde editie van de GameVillage Game Awards bekend. Nederland en België kozen massaal Call of Duty: World at War tot beste game van dit jaar. Winnaars van de 18 categorieën gaan er vandoor met de felbegeerde titel en winnen advertentieruimte ter waarde van 1.000 euro.

In deze verkiezing hebben gameliefhebbers uit Nederland en België hun favorieten uitgesproken. De tweede ronde van de verkiezingen heeft enkele duizenden stemmen opgebracht in de diverse categorieën. Naast prijzen voor categoriewinnaars heeft de populaire gamesite GameVillage onder de stemmers 100 euro aan games verloot.

In de populairste categorieën hebben gewonnen:

Beste Overall Game:

- Call of Duty: World at War
Stemmersreactie: "COD WAW uiteraard, heeft onze clan en mij persoonlijk veel plezier gebracht en nu nog steeds met die nieuwe mappacks erbij!!!"

Beste Wii game:

- Wii Sports Resort
Stemmersreactie: "Wiiiii Sports natuurlijk!"

Beste PC game:

- Fallout 3
Stemmersreactie: "Zonder twijfel Fallout3. Lekkere game, leuke verhaallijn, lekker veel sidequests. Gaat veel tijd in zitten om helemaal uit te spelen. Game speelt ook lekker weg. Echt een toppertje."

Beste Playstation3 game:

- Killzone 2
Stemmersreactie: "Killzone 2. Game of the Year gewoon. Ubergraphics, vette gameplay en altijd leuk om de Helghast af te knallen."

Beste Xbox 360 game:

- Gears of War 2
Stemmersreactie: "Overduidelijk Gears of War 2 mede dankzij z'n uitgebreide DLC."

De stemmersprijs, 100 euro aan games, is gewonnen door forumlid 'YdieresiS', die sinds 2006 lid is van GameVillage.

De uitslagen met percentages en reacties zijn, per categorie, te bekijken via www.gamevillage.nl/awards .

Over GameVillage
GameVillage is een online forum over alles wat met games te maken heeft voor een breed publiek. Zo is er een community voor Playstation, Xbox en PC, waarop leden kunnen discussiëren en vragen kunnen stellen over alle gamingonderwerpen. Je wordt er snel geholpen als je bent vastgelopen in een spel en je ontmoet er anderen met dezelfde interesses. De website is gemakkelijk te navigeren en biedt je veel mogelijkheden om aan informatie over spellen te komen of berichten te plaatsen op de vele community forums. Je kunt er niet alleen discussiëren over je favoriete gameconsole, maar zelfs meedoen aan de vele spelletjes en toernooien die er worden georganiseerd. Als je je gratis registreert als lid van de website kun je ook nog eens gebruik maken van het gegarandeerde virusvrije GV Mail, een gratis interne e-mail dienst. Ook zijn er als lid nog vele andere voordelen, zoals het bestellen van games met korting in de GameVillage Shop. Om je snel te registreren net als die andere 100.000 leden surf je direct naar www.gamevillage.nl/register.php

-- EINDE BERICHT --

Noot voor de redactie,