Gemeente Westervoort

Uitnodiging startbijeenkomst onderzoek leefbaarheid en sociale samenhang op 29 september 2009

Hoe is het om in Westervoort te leven?

Hoe ervaren vertegenwoordigers van een vereniging of organisatie de sociale samenhang en leefbaarheid in Westervoort? Hoe ervaren bewoners het leven in Westervoort? Zijn er voldoende voorzieningen? Is Westervoort schoon en veilig? Kunnen alle mensen meekomen in het Westervoortse leven? Horen ze erbij? Kijken inwoners van Westervoort naar elkaar om? Werken organisaties en instellingen op zo'n manier samen dat ook kwetsbare mensen een plek vinden in de Westervoortse samenleving?

Onderzoek

Om een antwoord te krijgen op deze en andere vragen voert het Centrum voor Samenlevingsvraagstukken in opdracht van de gemeente een onderzoek uit. De onderzoeksresultaten geven zicht op de sociale kwaliteit en leefbaarheid in Westervoort. Afhankelijk van de uitkomsten van het onderzoek worden nieuwe activiteiten georganiseerd die de leefbaarheid en sociale samenhang versterken. De onderzoeksresultaten worden naar verwachting in januari 2010 gepresenteerd.

Startbijeenkomst

Het onderzoek start op 29 september 2009 met een gezamenlijke aftrap. Tijdens deze bijeenkomst krijgt u informatie over het onderzoek, maar vragen we ook naar uw mening over Westervoort. U bent als vertegenwoordiger van een lokale organisatie van harte welkom op deze startbijeenkomst.

Datum: dinsdag 29 september 2009
Tijd: 20.00-22.00 uur (de zaal is open vanaf 19.30 uur) Plaats: Cultureel Centrum de Nieuwhof, Nieuwhof 1 te Westervoort

Aanmelden
Vanwege praktische redenen ontvangen we graag uiterlijk 24 september uw aanmelding.
Voor meer informatie over de bijeenkomst of het onderzoek kunt u contact opnemen met Willy Schurink, beleidsmedewerker Wmo, telefoonnummer (026) 3179239 of willy.schurink@westervoort.nl.

We hopen u 29 september aanstaande te mogen ontmoeten!

Dorpsplein 1 6931CZ; P: Postbus 40 6930 AA; T: (026) 3179911; F: (026) 3113623 E: gemeente@westervoort.nl