Politiebond ACP

16 september 2009

Bestel, bezuinigingen ... meer weten? Kom naar de OR dag!

Op dinsdag 29 september organiseert de ACP voor al onze OR- en OC leden een themadag over o.a. de junicirculaire 2009, het politiebestel en bezuinigingen.

Op de OR-OC dag van de ACP word je helemaal bijgepraat over alle ontwikkelingen in de sector. Ook BZK is aanwezig om uitleg te geven.

Beleidsmedewerkers van het ministerie van BZK zijn aanwezig om uitleg te geven over de juni en decembercirculaires die BZK aan de korpsen verspreid. Wat is de rol van de OR daarbij? Wat haal je uit zo'n circulaire? Wat zijn de speerpunten voor de komende tijd? Grijp je kans om uitleg te krijgen over deze materie en om jouw vragen te stellen of casussen voor te leggen.

In de middag vertellen we je alles over de ontwikkelingen in de vele dossiers die momenteel bij de politie lopen. Wil jij de achtergronden horen over het politiebestel, bezuinigingen binnen de sector, Fuwa en het loongebouw, stand van zaken landelijk Sociaal Statuut, reorganisaties en de CGOP? Meld je dan nu aan via scholing@remove-this.acp.nl en neem je ACP mede-medezeggenschappers mee!

Programma OR/OC dag dinsdag 29 september

Inloop: 10:00 uur, Bondskantoor in Leusden
Aanvang 10:15 uur

Ochtend:

Juni/ december circulaire

Uitleg over de rol, de functie en de inhoud van de halfjaarlijkse circulaires. Ook worden de verschillende rollen van de betrokken partijen belicht: het ministerie, de korpsbeheerders, de korpsleiding en de ondernemingsraad.
Door: Tom Veenings en Hans Haije, beleidsmedewerkers van Min BZK.

Lunch

Middag:

Stand van zaken over actuele onderwerpen

Politiebestel
Bezuinigingen
Fuwa/ loongebouw
Sociaal Statuut
Reorganisaties
CGOP

Zorg dat je erbij bent - wees goed geinformeerd.
---