NVA


PERSBERICHT
Amersfoort, 3 september 2009

Nieuw denken, nieuw doen!
Eerste FIDIN congres op 29 september 2009

Federatie FIDIN organiseert op dinsdag 29 september haar eerste congres met als thema `nieuw denken, nieuw doen'. Om aan dat thema invulling te geven heeft FIDIN enkele prominente gasten uitgenodigd, zoals professor Sylvester Eijffinger en innovatiedeskundige Roland van Kralingen. Daarnaast vindt tijdens het congres een pittig gesprek plaats met enkele nieuwe topmannen van verzekeraars, Marco Keim (Aegon), Lard Friese (NN), en Wim Henk Steenpoorte (Reaal) `Hoe gaan zij invulling geven aan hun samenwerking met het intermediair?' en `Wat gaat het intermediair er daadwerkelijk van merken?'

FIDIN heeft er verder voor gekozen het congres te benutten om het intermediair kennissessies aan te bieden ter ondersteuning in de praktijk bij het omgaan met de actuele veranderingen in onze bedrijfstak. De kennissessies worden ingevuld aan de hand van drie thema's: intermediair en de klant, intermediair en de aanbieder, en intermediair en zijn eigen bedrijf. FIDIN constateert dat de relaties met klanten en aanbieders drastisch aan het veranderen zijn. Dat vraagt een andere opstelling van het intermediair. En dat betekent ook vaak een andere inrichting van de eigen organisatie. Veel intermediairs worstelen daarmee. FIDIN beoogt met de kennissessies het intermediair daar op een praktische manier bij te ondersteunen.

Het eerste FIDIN Congres `Nieuw denken, nieuw doen' belooft een belangrijke impuls te geven aan succesvol ondernemerschap in onze dynamische markt. Financiële dienstverleners zijn van harte uitgenodigd om dit mee te maken. Zij kunnen daarom op 29 september met een bezoek aan het FIDIN Congres investeren in zichzelf en in hun bedrijf. NBVA- en NVA­ leden hebben gratis toegang. Niet-leden betalen 95,-.

Voor meer informatie over het plenaire programma,over de interactieve kennissessies,en over inschrijfmogelijkheden kijkt u op www.fidincongres.nl.


Noot voor de redactie (