Gemeente Stein


Samen aan de slag in Kerensheide

In Kerensheide worden diverse wegen opgeknapt en wordt het riool vervangen. Deze werkzaamheden zijn opgedragen aan de firma Martens Aannemingsbedrijf B.V. te Elsloo. De aannemer is gestart met de voorbereiding.

Zoals aangegeven zal de aannemer voorafgaand aan de start van de feitelijk uitvoering met u het globale verloop van de werkzaamheden bespreken. Dit zal plaatsvinden op dinsdag 29 september aanstaande om 19.00uur in het trefcentrum Kerensheide. U krijgt dan ook de mogelijkheid om eventuele vragen over de uitvoering aan de aannemer te stellen. Aansluitend wordt het werk geopend door de wethouders L. Feij en W. Janssen.

Informatie
Kijk regelmatig op deze website om op de hoogte te blijven van de voortgang van dit project.

Inloopuurtje

Tijdens de uitvoering kan gebruik gemaakt worden van het 'inloopuurtje'. Hier kunt u vragen stellen met betrekking tot de uitvoering. Op maandagochtend van 9.00 tot 10.00 uur en op donderdagmiddag van 13.00 tot 14.00 uur bent u welkom in de directiekeet in de Sanderboutlaan.

Voor urgente aandachtspunten in de uitvoering kunt u contact opnemen met de uitvoerder P. Frusch 06-22 66 45 35 of met de toezichthouder R. Joris 06-21 50 84 94.