Gemeente Soest

.

Afsluiting Soesterbergsestraat (N413) Soestduinen

29 september

Van maandag 21 september tot en met 26 oktober is aannemer De Rooij en Zonen B.V. bezig met wegwerkzaamheden op de Soesterbergsestraat (N413) in Soestduinen. Deze werkzaamheden vinden plaats in opdracht van de provincie Utrecht en betreffen groot onderhoud en aanpassingen aan de inrichting van de weg.

Werkzaamheden en afsluiting

Tot 16 oktober is de aannemer bezig met voorbereidend werk en met de fietspaden. Deze worden in rood asfalt afgewerkt. De werkzaamheden geven weinig hinder voor het verkeer. Fietsers kunnen via een van beide fietspaden hun route vervolgen.Van 16 tot 26 oktober wordt de Soesterbergsestraat (N413) binnen de bebouwde kom in Soestduinen volledig afgesloten vanwege grote werkzaamheden.

Omleiding en bereikbaarheid

Tijdens de afsluiting tussen 16 en 26 oktober wordt al het doorgaande verkeer tussen Soest en Soesterberg omgeleid via de Koningsweg-N234-N238-N237 of via de Birkstraat-N221-N237.

Soestduinen is in deze periode bereikbaar via het Berkenlaantje en De Beaufortlaan (vanaf de Dolderseweg).

Restaurant 't Hoogt, Hilton Royal Parc en Golfclub Soestduinen blijven bereikbaar met de auto vanaf de N237.

Cafetaria De Spoorhut, Shoarmazaak De Nijl en De Soesterduinen zijn alleen met de auto bereikbaar tot aan de afsluiting. De auto kan op de rijbaan geparkeerd worden en daarna moet men het laatste stukje met de voet verder.

Fietsverkeer langs de N413 blijft altijd aan één zijde mogelijk.

Openbaar vervoer

Tijdens de afsluiting rijd lijn 71 van Connexxion vanaf NS Soest-zuid de normale route tot en met de halte `Heideweg', vervolgens via de Dennenweg-Dolderseweg-Berkenlaantje binnendoor naar de Van Weerden Poelmanweg (N413), vanaf daar de normale route tot en met Soesterberg,.

Nadere informatie

Met vragen of voor nadere informatie kunt u terecht bij de provincie Utrecht:

Telefoonnummer (030) 258 38 88 (infonummer wegwerkzaamheden provinciale wegen Utrecht)

E-mail: wegwerkzaamheden@provincie-utrecht.nl