ABVAKABO FNV

"Agressie en Geweld op het Werk" geselecteerd voor NFF

De ABVAKABO FNV film `Agressie en Geweld op het Werk' is geselecteerd voor vertoning tijdens de Dag van de Opdrachtfilm op het Nederlands Film Festival in Utrecht. Als een van de meest opvallende opdrachtfilms van het afgelopen jaar, wordt deze korte film donderdag
1 oktober vertoond in filmtheater `t Hoogt 1.

De film is gemaakt in het kader van de campagne `Ik meld agressie en geweld'. De film `Agressie en Geweld op het Werk' toont agressieve situaties en laat werknemers uit de publieke sector aan het woord over hun ervaringen met agressie en geweld. Een ambulancebroeder, een buschauffeur en een gemeentemedewerkster vertellen over hun ervaringen en hoe ze daar mee omgaan. Ook Job Cohen, burgemeester van Amsterdam, spreekt in de film zijn steun uit aan de ABVAKABO FNV campagne.

Gouden Reiger 2009
De film Agressie en Geweld op de Werkplek dingt mee naar de Gouden Reiger 2009, de prijs voor de beste opdrachtfilm. De Gouden Reigers, een initiatief van Stichting Audiovisuele Manifestaties (SAM), worden elk jaar uitgereikt aan uitmuntende projecten op het gebied van audiovisuele en interactieve doelgroepcommunicatie. Inzendingen zijn gemaakt in opdracht van overheid, bedrijfsleven en (non-profit) instellingen. De nominaties voor de Gouden Reiger 2009 worden in november bekend gemaakt. De verkiezing en uitreiking van de Gouden Reiger vindt plaats op 7 december 2009 in Amsterdam.

Agressie en Geweld op het Werk

Filmpje niet gevonden

Credits
Opdrachtgever: ABVAKABO FNV / Producenten: Guido van Garderen, Fabian Ruitenberg / Uitvoerende productie & redactie: Roshni Dokkum / Regie: Sander Ligthart / Camera: Jeroen Siemons / Geluid: Frank van Hardeveld / Visagie: Joanne Woltz / Productie-assistentie: Menno Schneider / Montage: Henk Versteeg / Audio nabewerking: Patrick Uijlen / Kleurcorrectie: Gerlof Kamerling.