FloraHolland


Informatiemap `Special Products 2009-2010' verkrijgbaar

FLORAHOLLAND (29 september 2009) - Voor het team Special Products van FloraHolland Connect is het seizoen 2009-2010 weer van start gegaan. Het team, dat gespecialiseerd is in producten met toegevoegde waarde, snijbloemconcepten en het vermarkten van o.a. Anthurium en Cymbidium, heeft in samenwerking met een aantal aanvoerders opnieuw een informatiemap samengesteld.

Met deze informatiemap geeft FloraHolland Connect de koper een goed overzicht van beschikbare kant-en-klare producten en concepten. Producten met toegevoegde waarde, afgestemd naar de wensen van de klant. In displaydozen, emmers, voorzien van stickers of bijvoorbeeld in het thema van feestdagen. Niet alleen het aanbod rondom de feestdagen is in de informatiemap gebundeld, ook voor speciale acties kan de koper bij FloraHolland Connect Special Products terecht. Sinds kort zijn kant-en-klare producten, welke met name geschikt zijn voor plantenexporteurs, ook te vinden in de online catalogus van PlantConnect.nl. U vindt ons onder aanvoerder `Connect Special Products' via www.PlantConnect.nl.

Interesse?
De informatiemap is sinds deze maand verkrijgbaar bij de recepties van FloraHolland Connect in Aalsmeer en Naaldwijk. U kunt de map ook bestellen bij het Team Special Products. Dit kan via telefoonnummer 071 409 44 37, fax 071 409 46 34 of stuur een e-mail naar specialproducts@floraholland.nl. Uiteraard bent u van harte welkom in onze stand op de FloraHolland Trade Fair Aalsmeer van 14 t/m 16 oktober 2009. De stand laat een greep uit het assortiment zien, dus dat is sowieso een bezoekje waard.

Fotobijschrift: Presentatie van informatiemap `Special Products 2009-2010' tijdens de FloraHolland Autumn Fair in augustus