Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom

Bergen op Zoom, 29-09-2009

Politie arresteert man uit Oudenbosch met cocaïne

OUDENBOSCH: De politie heeft maandagavond rond 20.45 uur een 21-jarige man uit Oudenbosch aangehouden. Agenten controleerden een auto op de Pagnevaartweg, nadat er een melding binnenkwam van een mogelijk verdachte situatie. De Oudenboscher zat samen met een andere man in de auto. De verdachte bleek tien gripzakjes met cocaïne bij zich te hebben. Hij is op het bureau voor verder onderzoek in verzekering gesteld.

Twee mannen verdacht van brandstofdiefstal

OUDE GASTEL: Een 29-jarige man uit Oudenbosch en een 33-jarige inwoner van Stampersgat zijn dinsdagmorgen kort voor 02.30 uur aangehouden. Surveillerende agenten zagen een auto slingerend over de Blauwhekken rijden, komende vanaf het industrieterrein. Toen ze de auto hadden stilgezet, roken ze in de voertuig een penetrante brandstoflucht. In de auto lagen een apparaat waarmee brandstof kan worden overgeheveld en diverse jerrycans. Beide mannen, die zich niet konden legitimeren, werden meegenomen naar het bureau voor verder onderzoek. Bekeken wordt of zij mogelijk verantwoordelijk zijn voor recente
brandstofdiefstallen in de regio.

Politie houdt twee Roosendalers aan wegens mishandeling

ROOSENDAAL: De politie heeft dinsdagmorgen twee Roosendalers van 18 en 20 jaar van hun bed gelicht. Zij worden verdacht van betrokkenheid bij de mishandeling van een 24-jarige man uit Bergen op Zoom. De Bergenaar werd op dinsdagavond 8 september rond 23.30 uur door drie mannen in de Molenstraat behoorlijk in elkaar geschopt en geslagen. Hij moest zich met gezichtsletsel laten behandelen in het ziekenhuis. Het 24-jarige slachtoffer en de 20-jarige verdachte kennen elkaar; een conflict tussen beide mannen is vermoedelijk de aanleiding van de mishandeling. De identiteit van de derde verdachte is bij de politie bekend.

Auteur: Andre van den Hul

Laatst gewijzigd 29-09-2009 13:34 | © Regio Midden en West Brabant |