Gemeente Lisse

Kandidaten gezocht voor vrijwilligersprijs 2010

Een vrijwilliger bij museum De Zwarte Tulp

Vrijwilligers zijn enorm belangrijk. Hun inzet is onmisbaar en onbetaalbaar. Niet voor niets worden vrijwilligers wel het cement van de samenleving genoemd. Als blijk van waardering reikt de gemeente Lisse, tijdens de nieuwjaarsreceptie, daarom jaarlijks de vrijwilligersprijs uit.

Iedere vrijwilliger uit Lisse kan de prijs winnen. Het gaat om mensen die met hun vrijwilligerswerk op unieke, waardevolle of opvallende wijze iets betekenen voor een ander of de gemeenschap. Het gaat niet altijd om grote klussen of langdurig werk, ook kleine of eenmalige acties kunnen veel effect hebben en alle soorten vrijwilligerswerk komen in aanmerking. Meer informatie over de prijs vindt in onze brochure.

Voordragen van kandidaten

Kent u een vrijwilliger of een groep vrijwilligers die met kop en schouder boven andere vrijwilligers uitsteekt? Iemand die het verdient om in het zonnetje gezet te worden? Tot 1 november 2009 kunt u een voordracht doen voor de vrijwilligersprijs 2010. U kunt het aanmeldingsformulier vinden in de brochure vrijwilligersprijs (1.57 Mb). Deze is verkrijgbaar in de gemeentewinkel en het Servicepunt Vrijwilligers Lisse (SVL) in het gemeentehuis. Voor meer informatie kunt u terecht bij de gemeentewinkel of bij het SVL 0252-433222.