Recessie leidt tot booming business in de Eemshaven

29/09/2009 15:49

Erdeco B.V.

Eemshaven, 29 september 2009

Werkhonger en concurrentie leiden tot booming business voor het informatie,contact en handels platform Eemshaven.info

Dagelijks bereiken tientallen vragen het bedrijfsbureau van Erdeco bv, de initiator en beheerder van het Eemshaven.info netwerk.

De megainvesteringen tijdens de bouw van de drie energiecentrales in de Eemshaven zijn een unieke kans om de veelbesproken recessie door te komen.

Eemshaven.info speelt hier op in door opdrachtgevers en leveranciers met elkaar in contact te brengen. De koude acquisitie wordt vereenvoudigd door zich aan te sluiten bij een projectgericht netwerk met ruime kennis en informatie.

"Een totaal nieuwe benadering voor het leggen van handelscontacten" aldus Hans Krol, Business Manager van Eemshaven.info.

"Wij promoten niet de Eemshaven maar de projecten en de vele aanvragen die voortkomen uit de aanneming en onderaanneming in de, gezien het geinvesteerd vermogen per vierkante meter, grootste bouwput van Europa".

5 oktober gaat de geheel vernieuwde website van Eemshaven.info live. Een multifunctionele site waarmee regionale en niet regionale aanbieders hun bedrijf onder de aandacht kunnen brengen bij eemshavenvaarders die vanuit de gehele wereld naar deze economisch zeer interressante regio komen.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.eemshaven.info