Gemeente Heumen

Het wij-gevoel van Heumen!

Sociale leefbaarheid

Wij leven met elkaar. Met deze slogan worden burgers per 1 oktober geïnformeerd over de gemeentelijke voorzieningen op het terrein van zorg, welzijn, onderwijs, werk en inkomen.

Onze ambitie is dat alle mensen kunnen meedoen in de samenleving.

Daarvoor zijn goede voorzieningen en informatie van belang maar tegelijkertijd vragen we burgers mee te doen, want de gemeente kan dit niet alleen!
Hoe gaan we dit communiceren? Deze week valt bij alle inwoners van de gemeente Heumen de Wijkrant in de bus. Met deze krant informeert de gemeente haar inwoners twee maal per jaar over de beleidsterreinen die te maken hebben met sociale leefbaarheid. Heef u de Wijkrant niet ontvangen? Haal een exemplaar op bij de receptie van het gemeentehuis of download de Wijkrant hier.

Ook de informatievoorziening op de gemeentelijke website is aangepast naar de nieuwe, vraaggerichte en thematische opzet. Onder het kopje Voorzieningen / sociale leefbaarheid vindt u alle beschikbare informatie, voorzien van een nieuw jasje.

Verder worden er advertenties in de Regiodiek geplaatst, posters opgehangen en zullen er regelmatiger folders worden verspreid.

Nieuwsgierig geworden? Klik dan hieronder op Wij leven met elkaar.

Zo werken we samen aan leefbaarheid... voor iedereen!

Wij leven met elkaar