Stewart Title Ltd. opent nieuw kantoor in Milaan, Italië

Caterina Tosello aangesteld als manager Nationale en Regionale Markten

LONDEN (Verenigd Koninkrijk)--(BUSINESS WIRE)-- 20090929 --

Stewart Title Ltd., de verzekeraar van de transacties van Stewart Information Services Corp (NYSE:STC), in het VK, Europa, Australië en Nieuw Zeeland, maakt de opening bekend van haar kantoor in Milaan, Italië, evenals de aanstelling van Caterina Tosello als directeur Landelijke en Regionale Markten. Mevrouw Tosello zal verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen en onderhouden van de zakelijke activiteiten van Stewart Title in Italië.

“Stewart Title is blij met de opening van een kantoor in Italië en heet Caterina welkom in haar nieuwe functie”, aldus Steven M. Lessack, chief executive officer van Stewart Title Ltd. “Dankzij onze aanwezigheid in Italië kan Stewart volledig tegemoetkomen aan de groeiende vraag naar onze verschillende producten in deze markt.”

Mevrouw Tosello neemt ruim acht jaar ervaring mee naar Stewart Title, als vennoot van een aantal Italiaanse advocatenkantoren, in welke functies zij zich bezighield met commerciële vastgoedtransacties, waaronder grensoverschrijdende transacties waarbij uiteenlopende bedrijfstakken betrokken waren. Mevrouw Tosello is afgestudeerd aan de rechtenfaculteit van de Universiteit van Ferrara, werd in 2004 geregistreerd als advocaat in Italië en promoveerde in 2005 aan de rechtenfaculteit van de Universiteit van Pisa.

“Met haar uitgebreide ervaring in het afsluiten van commerciële transacties betekent de komst van Caterina naar Stewart Title een bevestiging van ons streven klanten te laten helpen door lokale, ervaren deskundigen die oplossingen kunnen aandragen om zelfs de meest complexe transacties tot een goed einde te brengen”, concludeert Lessack.

Om bij overdrachten van woon- en bedrijfspanden en oversluitingen de risico’s te beperken en de efficiëntie te vergroten, biedt Stewart Title een compleet pakket wettelijke aansprakelijkheidsverzekeringen voor notarissen, kredietvertrekkers en vastgoedeigenaars, waaronder overbruggingspolissen, schadepolissen voor één transactie en escrow-diensten.

Stewart Title is een toonaangevende Europese verzekeraar van eigendomstitels. In de afgelopen vijf jaar heeft Stewart Title in Europa transacties ter waarde van ruim acht miljard euro afgesloten. Het bedrijf is gespecialiseerd in grensoverschrijdende transacties en het oplossen van marktspecifieke problemen met behulp van lokale deskundigen en verzekeringen op maat en heeft goedkeuring verkregen van regelgevende instanties om te assureren in de gehele Europese Unie.

Mevrouw Tosello is bereikbaar op het adres Via Conservatorio 22, 20122 Milan, Italië; mobiele telefoon: +39 335 538 4607; kantoor: +39 02 772 97539; e-mail: ctosello@stewart.com; of via de website: www.stewarttitlelimited.com.

Over Stewart Title Ltd.

Stewart Title Ltd. is een in eigendomtitels gespecialiseerde verzekeringsmaatschappij die wordt gereguleerd door de Financial Services Authority en in Engeland en Wales is geregistreerd onder nummer 2770166. Als 100% dochteronderneming van Stewart Title Guaranty Company is Stewart Title Ltd. de belangrijkste verzekeraar van Britse, Europese, Australische en Nieuw-Zeelandse transacties. Het bedrijf heeft haar hoofdkantoor in Londen en heeft vestigingen in het Verenigd Koninkrijk, Europa, Australië en Nieuw-Zeeland. Stewart Title Ltd. levert een groot aantal verschillende verzekeringsproducten op het gebied van wettelijke aansprakelijkheid om het overdrachtsproces te stroomlijnen en notarissen te helpen creatieve oplossingen te vinden voor ingewikkelde eigendomskwesties. Meer informatie kunt u vinden op http://www.stewarttitlelimited.com.

Over Stewart

Stewart Information Services Corp. (NYSE:STC) is een klantgericht bedrijf dat zich op basis van technologie en op strategisch concurrerende wijze bezighoudt met advisering op het gebied van vastgoed, verzekering van eigendomstitels en transactiebeheer. Stewart biedt eigendomsverzekeringen en daaraan gerelateerde informatiediensten die nodig zijn voor het afhandelen van transacties in de vastgoed- en hypotheekbranche in de Verenigde Staten en op internationale markten. Stewart biedt daarnaast kredietdiensten na het sluiten van de overeenkomst, geautomatiseerde kadastrale documenten, kartering van onroerend goed, geografische informatiesystemen, rapporten met eigendomsinformatie, overstromingscertificaten, documentvoorbereiding, achtergrondonderzoeken en expertise op het gebied van uitstel van belastingbetaling. Meer informatie kunt u vinden op http://www.stewart.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
Stewart Information Services Corp.
Ted C. Jones, 713-625-8014
Directeur Investeerdersrelaties
ted@stewart.com
of
Stewart Title Ltd.
Katja Huitikka, +44 (0) 20 7010 7820
Directeur European Underwriting
Londen, VK
katja.huitikka@stewart.com
of
Stewart Title Guaranty Co.
Michael B. Skalka, 713-625-8247
President,
Directeur Global Underwriting Services

mskalka@stewart.com

Ticker_symbol NYSE:STC