Openbare verhoren project Noord/Zuidlijn anderhalve week van start


Gemeente Amsterdam zendt openbare verhoren live uit via internet

AMSTERDAM, 20090929 -- De openbare verhoren van het project Noord/Zuidlijn van de gemeente Amsterdam zijn in volle gang. Iedereen kan deze verhoren live volgen via het internet. Alle openbare verhoren van het project Noord/Zuidlijn zijn achteraf raadpleegbaar. Zo kan iedereen de verhoren nogmaals bekijken, beluisteren en doorzoeken. De gemeenteraad van Amsterdam realiseert deze registratie in samenwerking met NotuBiz uit Rotterdam. De openbare verhoren zijn te volgen via www.gemeenteraad.amsterdam.nl.

De openbare verhoren vinden plaats tot en met 29 september 2009 in de Boekmanzaal van het stadhuis van Amsterdam. NotuBiz verzorgt de totale registratie van de openbare verhoren,vanaf het camerawerk tot aan de archiefvorming. De woordelijke, schriftelijke verslaglegging van de verhoren wordt ook door NotuBiz verzorgd.

"Het heeft heel wat voorbereiding gekost om deze registratie vlekkeloos te laten verlopen. Voor NotuBiz past deze totale registratie prachtig binnen ons dienstenpakket", aldus directeur Rens Groeneveld van NotuBiz. "Als marktleider op het gebied van multimediale verslaglegging kunnen we hiermee laten zien dat niet alleen de registratie van gemeenteraads- en statenvergaderingen soepel verloopt, maar ook een ad hoc opnamereeks van een enquêtecommissie. Daarnaast laten we zien dat wij, met de toevoeging van cameraregistratie en het woordelijke, schriftelijke verslag, de totale registratie voor de klant kunnen verzorgen." NotuBiz is er trots op dat zij de verwachtingen waar heeft kunnen maken.

Over NotuBiz
NotuBiz bv is marktleider op het gebied van raadspublicaties. NotuBiz faciliteert het vergaderproces van gemeenteraden, waterschappen en Provinciale Staten. Door zijn kennis van politieke besluitvormingsprocessen is NotuBiz in staat multimediale documentatie via internet te ontsluiten op een manier die past bij uw behoeften. NotuBiz kan uw griffie of secretariaat een aanzienlijke hoeveelheid werk uit handen nemen. U kunt bij NotuBiz terecht voor de verspreiding van de agenda en stukken voorafgaand aan vergaderingen, voor live-uitzendingen van vergaderingen in beeld en geluid, voor een gebruiksvriendelijk archief van vergaderingen in tekst, beeld en geluid en voor de schriftelijke verslaglegging van al uw politieke vergaderingen. Kortom: NotuBiz is de totaalleverancier voor al uw vergaderingen. www.notubiz.nl.