MyTraffic biedt persoonlijke file-informatie voor de iPhone


Locatienet en Webstate bieden persoonlijke file- en flitsinformatie via App Store

UTRECHT, 20090929 -- Alle weggebruikers met een iPhone kunnen vanaf heden MyTraffic gratis downloaden in de App Store. In MyTraffic kunnen routes worden ingevoerd, waarna in één oogopslag wordt weergegeven wat de verwachtte reistijd van deze routes is. Daarbij wordt rekening gehouden met blokkades door ongevallen of wegwerkzaamheden. De routes kunnen een eigen naam krijgen, zodat deze makkelijk zijn terug te vinden in de applicatie. Handig voor bijvoorbeeld de dagelijkse woonwerk routes. Zonder iPhone is MyTraffic ook beschikbaar op www.routenet.nl, de online routeplanner van Locatienet.

Om de relevante route-informatie te integreren in de applicatie voor de iPhone, kan de persoonlijke route ingevoerd worden op www.routenet.nl onder het kopje MyTraffic. De ingevoerde routes zijn vervolgens ook in de MyTraffic iPhone applicatie beschikbaar. Een account of route die via de MyTraffic iPhone applicatie is aangemaakt, is ook direct beschikbaar op Routenet.

De applicatie wordt aangeboden door Locatienet en Webstate. Locatienet is leverancier van standaard route- en locatiediensten en bekend van de online routeplanner www.routenet.nl. Webstate, www.webstate.nl is het eerste bedrijf dat een professionele SharePoint iPhone integratie heeft ontwikkeld: iSharePhone.


Over Locatienet
Internetuitgever Locatienet BV is het bedrijf achter de bekende mobiliteitswebsite www.routenet.nl en het internationale merk Routenet. Routenet.nl heeft een bereik van maar liefst 2,3 miljoen unieke bezoekers per maand. De website wordt met name gebruikt voor het bepalen van een route van A naar B, maar ook de actuele file, weer en reistijd informatie zijn populair.
Locatienet is gestart in 1996 en gevestigd te Utrecht. Sinds maart 2000 vormt Locatienet een zelfstandige BV met PTV AG en het management als huidige aandeelhouders. Locatienet is in de Benelux de standaard als het gaat om het inzetten van kaarten en routeplanning voor de zakelijke websites. Haar webtechnologieën, of webservices, worden gebruikt door duizenden Nederlandse en Vlaamse bedrijven die hun bezoekers willen bedienen met betrouwbare kaart en/of route informatie. www.locatienet.com.

Routenet en Locatienet zijn geregistreerde handelsmerken van Locatienet BV in de Benelux.

Over Webstate
Webstate BV, www.webstate.nl is ASP provider van virtuele online all-in werkplekken (Virtual Office), SharePoint specialist en ontwikkelaar voor de mobiele platforms iPhone, Android, BlackBerry en Symbian. Webstate is de maker van de eerste professionele SharePoint iPhone App: iSharePhone.





Ingezonden persbericht