Sterling commerce voegt zich bij het eei platform


ARNHEM, 20090929 -- Het Britse Sterling Commerce heeft zich verbonden aan het vorig jaar opgezette European Electronic Invoicing Platform. Het EEI Platform heeft als hoofddoelstelling om de penetratiegraad van elektronisch factureren en geautomatiseerde factuurverwerking in Europa te vergroten. Hierdoor kan iedereen versneld profiteren van de grote voordelen van elektronisch factureren. EEI Platform is de Europese variant op Platform Elektronisch Factureren (ELFA), een samenwerkingsverband van bedrijven dat in Nederland een belangrijke rol speelt in het implementatieproces en daarnaast inhoudelijke informatie, nieuws, achtergronden en ontwikkelingen biedt op het gebied van elektronisch factureren.

Over Sterling Commerce
Sterling e-InvoicingTM helpt ondernemingen hun bedrijfsprocessen aan te passen aan de continue veranderende ontwikkelingen en regelgeving op het gebied van internationaal elektronisch factureren.
De oplossing automatiseert bedrijfsprocessen, met naleving van (inter)nationale belastingwetgevingen, volgens internationale standaarden in één volledig geïntegreerde oplossing. De oplossing is beschikbaar als on-demand en als on-premise oplossing. Sterling e_invoicing reduceert het risico van `non-compliance' met belastingwetgeving door gebruik te maken van veilige validatie services en transparante controlemogelijkheden, reduceert kosten door het automatiseren van facturering, archivering en controle en elimineert de noodzaak van meerdere oplossingen voor verschillende landen.

Sterling Commerce, een AT&T Inc. (NYSE:T) onderneming, ondersteunt bedrijven bij het optimaliseren en transformeren van hun "Business Collaboration Network" om opbrengsten te versnellen en kosten te reduceren. Sterling Commerce ondersteunt meer dan 30.000 klanten wereldwijd met applicaties en integratieoplossingen om samen te werken, en te communiceren in en buiten de eigen onderneming. Meer informatie vindt u op www.sterlingcommerce.com

Deelname aan het EEI Platform
Deelname aan EEI Platform is niet alleen voorbehouden aan aanbieders van elektronisch factureren en geautomatiseerde factuurverwerking. Deelname staat ook open voor gebruikers, publieke instellingen, onderwijsinstellingen en brancheorganisaties. Daarnaast worden uitdrukkelijk organisaties uitgenodigd die met hun dienstverlening aan elektronisch factureren grenzen, zoals creditmanagement-organisaties en financiële instellingen.
Kijk op www.eeiplatform.com voor meer informatie. Daar is ondermeer het laatste Europese nieuws, de business case en het elektronisch invulbaar deelnameformulier beschikbaar.





Ingezonden persbericht