Gemeente Oldebroek


Raadsvergaderingen rechtstreeks beluisteren via internet

Vanaf dinsdag 29 september kunt u vergaderingen van de gemeenteraad rechtstreeks beluisteren via www.oldebroek.nl. Met dit initiatief wil de gemeenteraad de politiek dichter bij de burger brengen. Die kan de vergaderingen voortaan vanuit huis volgen. De opnames kunt u ook achteraf beluisteren via het geluidsarchief op de website.

Hoe werkt het?
Op de dag van de raadsvergadering vindt u rechts op de startpagina van www.oldebroek.nl een knop ´beluisteren raadsvergadering´. Klikt u daarop, dan komt u direct in het scherm van de uitzending. Om 19.30 uur begint de vergadering en start de uitzending automatisch. Uw computer moet wel beschikken over een geluidskaart, speaker en software voor het afspelen van geluidsfragmenten.

Overige mogelijkheden
U kunt een vergadering ook achteraf beluisteren of downloaden via het geluidsarchief op www.oldebroek.nl. Dat kan per agendapunt.

Meer informatie
Heeft u vragen over het uitzenden van de raadsvergaderingen? Neemt u dan contact op met de griffie van de gemeente Oldebroek, e-mail griffie@oldebroek.nl of telefoon (0525) 638 312.