Ingezonden persbericht



Vanaf vandaag ligt het boek 'Gesprekken met het hiernamaals' in de winkel. Een wereldprimeur want het allereerste boek met gesprekken met bekende overledenen zoals o.a. Boudewijn, Lady Diana, Prins Claus, André Hazes, Michael Jackson, Pim Fortuyn, John Lennon, J.F. Kennedy,...

Voor alle verdere info, interview-aanvragen of recensie-exemplaren kan u ons contacteren op onderstaande coördinaten.

Indien u zelf een seance met een bekende overledene wenst mee te maken, kan dit op eenvoudig verzoek.

Praktische gegevens

Auteur: Ilse Van Dun & Erik Segers

Korte inhoud:

Ilse Van Dun is een bijzondere vrouw. Meer dan 25 jaar geleden ontdekte Ilse haar uitzonderlijke gave: zij praat met de doden.

Via bloemenseances legde zij contact met een aantal groten der aarde die inmiddels in de hemel ­ of hoe je 't hierboven ook noemt ­ vertoeven. En dat leverde wonderbaarlijke gesprekken met bekenden uit het hiernamaals op. Boordevol wijze boodschappen voor de levende mens. We kunnen van de doden nog flink wat leren. Zeker van de zielen die contact zochten met medium Ilse.

Zo lees je in dit boek het bloedstollende gesprek met Maddie McCann, verneem je waar Lady Di écht begraven, wie koningin Elizabeth gaat opvolgen en welke verschrikkelijke dingen president Obama te wachten staan. Wanneer de economische crisis gaat eindigen, welke mooie toekomst er voor Europa in het verschiet ligt, lees je 2 nieuwe postume gedichten van Hugo Claus en kom je te weten welke natuurrampen India te vrezen heeft.

Hou je hart vast en laat er geen twijfel over bestaan: de doden hebben gesproken.

ISBN: 9789461000002