Ingezonden persbericht


Amersfoort, 28 September 2009

Nieuwe HD-SDI en DVI Multiviewers van TV One

TV One's professionele 4 kanaals multiviewer werd voor het eerst gepresenteerd op de IBC en zal spoedig erna leverbaar zijn. De C2-6104 DVI-I en de C2-6204 HD-SDI CORIOView Multiviewer werden op de IBC gedemonstreerd en men kon daar zien hoe gemakkelijk het is om tegen betaalbare prijzen meerdere windows van verschillende beelden op één scherm te tonen.

De units zijn bij uitstek geschikt voor gebruik bij controle kamers in de beveiligingsindustrie maar ook bij medische toepassingen of omgevingen van theater producties. Beide units zijn uitgerust met de CORIO®2 technology en hebben 5 aparte ingangen waardoor de gebruiker 4 windows in ieder formaat en op ieder plek op het scherm kan tonen. De 5e ingang is voor een achtergrond beeld wat vol op het scherm komt, maar waarop ook een andere multiviewer op kan worden aangesloten. Op deze manier kunnen meerdere units in cascade worden geschakeld.

De inputs op deze unit bestaan uit DVI-D, Analoog RGBHV/YPbPr en Analoog YUV/YpbPr. De output is Analoog RGBHV via HD-15 en DVI-D via een DVI-I connector.

Aan de windows kan een naam worden toegekend en de randen kunnen worden voorzien van een kleur. Verdere functies zijn een keying mode waardoor iedere window over een andere kan worden gelegd met verschillende prioriteit, alsmede een 4:4:4 sampling formaat en nauwkeurige keying op pixel niveau. Er zijn tien voorgedefinieerde voorkeur instellingen en een niet vluchtig geheugen maakt het mogelijk om specifieke settings te bewaren ook al is de netspanning uitgeschakeld. Tien door de gebruiker te laden beelden zoals test beelden en logo's kunnen ook worden opgeslagen binnen de CORIOview Multiviewers.

Extra eigenschappen van de CORIOview range omvatten Seamless Switching, Genlock, Chromakeyen en, Lumakeyen.,

einde bericht

Hoog resolutie foto's zijn verkrijgbaar op de site http://www.tvone.co.uk/press_photos.shtml.

Nadat de pagina is ingeladen scroll dan naar "C2-6104"

Inside Technology BV Inside Technology is de enige officiële importeur en

Fortranweg7 distributeur van TV One in de Benelux 3821 BK Amersfoort