Ingezonden persbericht


Amersfoort, 28 September 2009

TV One maakt Edge Blending gemakkelijk met de nieuwe C2-2450

TV One heeft de nieuwe C2-2450A Edge Blender aangekondigd. Deze krachtige en special gemaakte edge-blending unit is gebaseerd op TV One's exclusieve CORIO®2 Technology en is ontworpen om edge blending toepassingen,die vaak complex zijn, snel en gemakkelijk op te zetten.

Een enkele DVI of RGB bron in vrijwel elke resolutie en refresh rate wordt gevoerd naar twee of meer C2-2450A units. Het video signaal wordt geprepareerd en de uitgang gestuurd naar meerdere projectors en naadloos aan elkaar gevoegd om een groter en helder beeld te creëren.

De setup is gemakkelijk via een met drukknoppen voorzien specifiek front paneel waarmee meerdere functies kunnen worden ingesteld zoals voor bijvoorbeeld schakelen naar een volledig zwart of wit beeld. Een zwart beeld helpt met de instelling van een zwart niveau terwijl een wit beeld helpt bij gamma correctie ter compensatie van de problemen die optreden bij het samenvoegen van beelden via projectoren. Aller functies kunnen worden bediend via het front paneel, infrarood verbinding, RS232 of via IP. Een gemakkelijk te gebruiken edgeblending software tool is gratis beschikbaar waardoor het opzetten van de C2-2450A nog makkelijker gaat

Er zijn tien door de gebruiker in te stellen voorkeur settings die ook kunnen worden opgeslagen in een niet vluchtig geheugen en daar blijven zelfs wanneer de voeding is uitgeschakeld. Pixel nauwkeurige scaling is beschikbaar ter ondersteuning van iedere edge blending toepassing waarbij beelden van meerdere units komen die vertikaal en/of horizontal moeten worden uitgelijnd. De C2-2450A uitgevoerd in een desktop behuizing maar ook beschikbaar in een 19" rack waarbij men twee units naast elkaar kan plaatsen.

einde bericht

Hoog resolutie foto's zijn verkrijgbaar op de site http://www.tvone.co.uk/press_photos.shtml.

Nadat de pagina is ingeladen scroll dan naar "C2-2450"

Inside Technology BV Inside Technology is de enige officiële importeur en

Fortranweg7 distributeur van TV One in de Benelux 3821 BK Amersfoort



Ingezonden persbericht