Ingezonden persbericht


Deuren gaan open op zaterdag 10 oktober

Wooncompagnie Purmerend houdt open dag!

Wat zijn de laatste interieurtrends? Welk onderhoud vraagt de tuin in de herfst? Maar ook: wat zijn de activiteiten van Wooncompagnie? Op deze en andere vragen kunnen bezoekers uitgebreid antwoord krijgen tijdens de open dag van de Wooncompagnie-vestiging aan de Kraggeveenstraat 5 in Purmerend, op zaterdag 10 oktober 2009. De open dag heeft als thema: 'Woonplezier'.

De open dag wordt gehouden op zaterdag 10 oktober, van 10.00 tot 14.00 uur. In het kader van het thema 'Woonplezier' is een aantal lokale ondernemers uitgenodigd op het gebied van wonen, interieur en tuin. De ondernemers geven bezoekers alle gewenste informatie en tips over plezierig wonen.

Slimme tips
Zo geven medewerkers van bijvoorbeeld een schildersbedrijf slimme tips over schilderen en behangen en is er iemand aanwezig die alles weet van woninginrichting. Een hoveniersbedrijf voorziet de bezoekers van tuintips en een schoonmaakbedrijf geeft informatie over grote schoonmaakwerkzaamheden. Bovendien zijn verschillende instanties uitgenodigd, zoals WonenPlus Purmerend. Deze stichting biedt een gecoördineerd pakket van (vrijwillige) diensten aan op het gebied van wonen, welzijn en zorg.

Activiteiten van Wooncompagnie
Daarnaast is Wooncompagnie vertegenwoordigd met enkele stands. Bij deze stands komen bezoekers alles te weten over de activiteiten van Wooncompagnie en Bouwcompagnie. Zo wordt informatie gegeven over lopende (nieuwbouw)projecten en kunnen bezoekers er terecht met ál hun vragen op het gebied van huren.

Hapje en een drankje
Uiteraard is er volop gelegenheid om te genieten van een drankje en een hapje. De open dag is voor iedereen toegankelijk. Alle huurders van Wooncompagnie worden persoonlijk uitgenodigd.


---- --