Ingezonden persbericht


Persbericht
Hilversum, 29 september 2009

WEGENS OVERWELDIGEND SUCCES WORDT SPEELPERIODE VAN

THE FEEL GOOD MUSICAL SHOW VAN HET JAAR
THE BLUES BROTHERS
VERLENGD TOT EN MET 2 JANUARI 2010

Vandaag maakt theaterproducent EJB Entertainment bekend dat de speelperiode van de spetterende musical show The Blues Brothers wegens groot succes wordt verlengd tot en met 2 januari 2010. Nog voor aanvang van de speelperiode van The Blues Brothers zijn alleen al voor de shows in Amsterdam meer dan 10.000 kaarten verkocht. Om iedereen de kans te geven de succesvolle show te bekijken zijn The Blues Brothers, met ondermeer Jim de Groot in de hoofdrol, van 20 december tot en met 2 januari 2010* te zien in het RAI Theater te Amsterdam. Een uniek feestelijk uiteinde van het oude en start van het nieuwe jaar is hiermee gegarandeerd!

The Blues Brothers - musical show
Wie kent ze niet? Het legendarische duo met de zwarte pigskin hoed en bijpassende zwarte pak, de smalle zwarte stropdas en de herkenbare zwarte zonnebril: The Blues Brothers komen naar Nederland! Geniet van een spectaculaire dansperformance, de levendige Rhythm & Blues en het beste van Soul. Swing mee met de klassiekers Soul Man, Think en Jailhouse Rock en maak je klaar voor een uniek feest. Tezamen met de originele West End cast zal Jim de Groot in de rol van Elwood Blues het publiek tot ongekende hoogte opzwepen en gaat het dak er keer op keer af: Absolutely Live and Absolutely Hot!

"De kredietcrisis gaat duidelijk aan The Blues Brothers musical show voorbij. Mensen willen graag een onbezorgde en feestelijke avond beleven en The Blues Brothers maakt haar naam als Feel Good Show van het jaar meer dan waar", aldus Echbert-Jan Bussink, directeur EJB Entertainment.

The Blues Brothers zijn van 8 oktober tot en met 22 november in verschillende theaters door het gehele land te zien en vanaf 20 december tot en met 2 januari in het RAI Theater te Amsterdam.

Voor de volledige speellijst en informatie over The Blues Brothers: www.ejbentertainment.com / www.bluesbrothersthemusical.nl