Nieuw Rhijngeest - 29 september 2009

Start verkoop appartementen De Batavia druk bezocht

Dura Vermeer Bouw Leidschendam en Bouwfonds Ontwikkeling zijn zaterdag 26 september gestart met de verkoop van `Blok Dogger', de eerste 26 appartementen van De Batavia en onderdeel van Nieuw-Rhijngeest. De start verkoop, die plaatsvond bij De Leeuw Nieuwbouwmakelaardij te Rijnsburg, werd druk bezocht.

Druk bezocht
De start verkoop, die plaatsvond bij De Leeuw Nieuwbouwmakelaardij te Rijnsburg, werd druk bezocht. Er zijn circa honderd brochures uitgegeven. De leeftijdsopbouw van de geïnteresseerden was zeer gevarieerd. De aanwezigen waren allemaal zeer positief over de kwaliteit en uitstraling van de appartementen in relatie tot het prijsniveau. De locatie van het project sprak kopers ook aan: goede bereikbaarheid, dichtbij Oegstgeest, alle voorzieningen in de buurt, recreatie op het landgoed en fietsen langs de Oude Rijn.

De Batavia
De Batavia is na woningen Den Aanvanck en Rhijnwaeter het derde deelplan van Nieuw-Rhijngeest dat in verkoop gaat. In totaal bestaat De Batavia, ontworpen door Inbo architecten uit Rotterdam, uit 260 moderne appartementen met een bijzondere ligging dicht bij het park. Ze zijn verdeeld over verschillende gebouwen die ieder een eigen identiteit hebben en samen zorgen voor een afwisselend straatbeeld. De keuze in De Batavia is breed: twee-, drie- en vierkamerappartementen, variërend in oppervlakte van circa 70 tot 95 m2.

Nieuw-Rhijngeest
In totaal worden in Nieuw-Rhijngeest, nabij Oegstgeest, circa 1.500 woningen in diverse typen, sferen en voor alle doelgroepen gerealiseerd. Circa 1.300 van deze woningen zijn een ontwikkeling van VOF Nieuw-Rhijngeest met een gezamenlijke participatie van Dura Vermeer Bouw Leidschendam en Bouwfonds Ontwikkeling.

Meer informatie is te vinden op www.debatavia.nl en op www.levenisbeleven.nl.