Politie Zeeland


---


O-3101-2009 winkeldiefjes in de Agrimarkt
Twee 14-jarige meisjes zijn vanmiddag bij de Agrimarkt in Goes aangehouden op verdenking van winkeldiefstal.
De dames hadden saucijzenbroodjes gepakt en deze niet afgerekend bij de kassa. Hierop werden ze door winkelmedewerkers bij hun kraag gevat. De politie werd gewaarschuwd en de meisjes zijn opgehaald en overgebracht naar het politiebureau. Daar hebben zij beiden een verklaring afgelegd. Ze zijn hierna allebei weer in vrijheid gesteld. Tegen hen wordt proces-verbaal opgemaakt. De meisjes waren afkomstig uit de gemeente Schouwen Duiveland en de gemeente Reimerswaal.

O-3102-2009 Verkeersongeval met letsel, Hansweert
In Hansweert is op de Sluis, vanmiddag omstreeks 13.00 uur, een ongeval gebeurd waarbij twee brommerrijders gewond zijn geraakt.
De brommer reed over de Sluis. De bestuurder wilde een personenauto inhalen. Die personenauto ging, toen de brommer net naast hem reed, linksaf een parkeervak in. De beide brommerrijders verklaarden dat de bestuurder van de auto geen richting aangaf en later gaf de bestuurder van de auto dit zelf ook toe. Zowel de 16-jarige bestuurder van de brommer als de 16-jarige bijrijder rolden over de motorkap van de auto. Zij zijn door een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Over hun verwondingen is op dit moment nog niets bekend. De automobilist betrof een 48-jarige man uit Dinteloord. Beide jongens kwamen uit de gemeente Reimerswaal en Yerseke.



Noot voor redacties



Politie Zeeland