Ingezonden persbericht


Breda, 29 september 2009

Dankzij de unieke e-mail alert service mist de consument nooit meer de nieuwste editie van een specifiek tijdschrift!

Vanaf vandaag zorgen zowel saviena.com als hollandsebladen.nl ervoor dat de consument nooit meer de nieuwste editie van zijn favoriete tijdschrift hoeft te missen. Dankzij de unieke e-mail alert service ontvangt de klant direct een e-mail wanneer de nieuwste editie van een tijdschrift is verschenen. Deze service wordt aangeboden op het gehele assortiment losse tijdschriften dat Saviena aan haar klanten aanbiedt. En op werkdagen voor 15:00 besteld zijn de tijdschriften de volgende dag al in huis.

Naast de uitbreiding van deze unieke service is het nu ook mogelijk bij beide webwinkels om tijdschriften in cadeaupapier te verpakken en te voorzien van een (hand)geschreven wenskaart. Deze extra service wordt gratis aangeboden. Dit biedt de consument een leuke mogelijkheid om een tijdschrift aan vrienden of familie, ook in het buitenland, cadeau te doen.

Over Saviena.com en Hollandsebladen.nl
Saviena.com en hollandsebladen.nl bieden verschillende webshops aan voor de verkoop van losse tijdschriften. Hiermee wil zij met haar brede assortiment iedere klant, zowel in Nederland als daarbuiten bedienen. Voor zowel grote als kleine uitgevers bieden de webshops de mogelijkheid hun doelgroep te bereiken en te vergroten.

In mei 2009 heeft saviena.com haar deuren geopend voor de Nederlandse markt. In juli 2009 is hollandsebladen.nl gestart, specifiek voor Nederlanders in het buitenland. Beide sites bieden het grootste aanbod van losse tijdschriften. Op korte termijn staat ook de lancering van een unieke derde webshop gepland.