Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Hilversum, 28-09-2009

OPSPORING VERZOCHT DINSDAG 29 SEPTEMBER

In de uitzending van AVRO Opsporing Verzocht van dinsdag 29 september om 21.50 uur op Nederland 1 besteden Sipke Jan Bousema en Anniko van Santen, onder voorbehoud van wijzigingen, aandacht aan onderstaande onderwerpen.

Nijmegen: Dubbele moord
Zaterdag 8 februari 2003 treft de politie in Nijmegen de levenloze lichamen aan van twee buurvrouwen. De slachtoffers zijn de 75-jarige Mientje Bartelen Thijssen en de 69-jarige Mientje Aarts Sewalt. Zij zijn gevonden in de woning van het oudste slachtoffer in de Niersstraat in Nijmegen en waarschijnlijk een dag eerder door messteken om het leven gebracht.

Arnhem: Vermissing Henk Peters
De Arnhemse hobbyfotograaf Henk Peters wordt al sinds april vermist. De politie vermoedt dat hij niet meer in leven is. De 41-jarige man is sinds hij op woensdagavond 29 april naar een concert in Arnhem is geweest niet meer gezien. Ondank het feit dat zijn lichaam nog steeds niet gevonden is verwacht de politie hem niet meer levend te zullen vinden.

Zeewolde: Dood Monique Donatz
Zaterdag 4 juli is in een caravan in Zeewolde het stoffelijk overschot gevonden van een vrouw. Het lichaam in de caravan op naturistencamping FlevoNatuur is van de 48-jarige Monique Donatz. Zij is zeer waarschijnlijk door geweld om het leven gekomen.

AVRO Televisie, Opsporing verzocht, dinsdag 29 september om 21.50 uur op Nederland 1.



Ingezonden persbericht