Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Den Haag, 29 september 2009

Feestelijke opening Schoenenreus in Madurodam

Op dinsdag 29 september is in Madurodam de kleinste Schoenenreuswinkel van de Benelux geopend. Tamara van der Kraats, de locoburgemeester van Madurodam, en René de Lege, algemeen directeur van Schoenenreus, hebben het schaalmodel van de kleinste schoenenwinkel onthuld. Met behulp van een reuzenschaar is officieel het openingslintje doorgeknipt. Deze opening staat in het kader van het 40-jarig jubileum van deze grootste schoenendiscounter in de Benelux.

Rondom de jubileummijlpaal organiseert Schoenenreus dit jaar diverse acties. De discounter speelt hierbij in op de crisis. In het jubileumjaar staan hierom sociaal-maatschappelijke initiatieven centraal. Zo is de retailer onlangs een schoeninzamelingsactie opgestart, waarvan de opbrengst naar SOS Kinderdorpen gaat. De actie loopt tot 4 oktober.

Verder zet Schoenenreus de komende weken 'gewone mensen met reusachtige daden' in de schijnwerpers. De schoenenwinkel beloont hierbij mensen die zich onbezoldigd voor de samenleving hebben ingezet met een heuse Gouden Schoen.


---

Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht