Ingezonden persbericht


EA lanceert nieuwe versie www.electronicarts.nl

SCHIPHOL-RIJK, 29 september 2009 - Electronic Arts Inc (NASDAQ: ERTS), lanceert vandaag de geheel vernieuwde website www.electronicarts.nl.

Op de vernieuwde website van Electronic Arts zijn diverse nieuwe functionaliteiten te vinden zoals een onderdeel met gratis flashgames. Tevens kun je via EA Trax muziek uit bekende EA-games zoals Mirror's Edge, Need for Speed en FIFA beluisteren en direct downloaden via I-Tunes. De nieuwe website bevat een volledig geïntegreerde online helpfunctionaliteit waardoor bezoekers nu sneller antwoord op de meest voorkomende vragen kunnen vinden. Voor hints en tips over EA-games helpt de site je op weg met de video's van de EA Gamecast.

Naast al deze nieuwe functionaliteiten en een visuele update is ook de zoekfunctie en videospeler aangepakt. Je vindt nu makkelijker en sneller jouw favoriete game en de nieuwe Ooyala videospeler optimaliseert de kwaliteit van de beschikbare gametrailers op basis van jouw internetverbinding naar standaard- of HD-kwaliteit.

Games voor op de I-Pod en I-Phone, demo's voor op de Xbox360 en PC Games kunnen nu eenvoudig via de site gedownload of gekocht worden.