Ingezonden persbericht


Hoger niveau riskmanagement door toevoeging Intertec

AFG Group (Applicom-FlameGuard) heeft half september 2009 een belang genomen in Intertec Group uit Friesland. Daarmee versterkt AFG zijn positie als vakkundig totaalleverancier van brandveiligheid. Met deze toetreding wordt de kennis en kunde binnen AFG Group op het gebied van regelgeving en riskmanagement op een (nog) hoger niveau gebracht.

AFG kan met deze uitbreiding zijn relaties beter informeren over regelgeving van bestaande- en nieuwbouwprojecten. Intertec krijgt vervolgens meer kennis van- en sneller toegang tot specifiek bouwkundige zaken. AFG Group en Intertec Group verwachten door deze samenwerking gebouweigenaren, architecten, aannemers, gemeenten en verzekeraars specifieker te kunnen adviseren en een duidelijk geluid te kunnen laten horen over met name (bouwkundige) brandveiligheid, installatie en organisatie.

AFG Group, is de complete dienstverlener in brandpreventie. Brandbeveiliging is een breed vakgebied met meerdere specialismen. AFG Group is een sterk groeiende krachtenbundeling van acht speciaalbedrijven, elk met hun aparte expertise. Iedere AFG partner heeft een sterke positie in de markt. Klanten van AFG Group weten zich verzekerd van een complete visie en dienstverlening die geen enkel ander bedrijf in de wereld van brandveiligheid u kan bieden. Klanten weten dat bedrijven binnen AFG Group de regelgeving hanteren vanuit het oogpunt van kwaliteit. Daarbij wordt ook gelet op het kostenaspect van brandbeveiliging. AFG bedrijven werken natuurlijk uitsluitend met producten en opgeleide vakmensen volgens alle geldende brandveiligheidseisen, hebben volledige goedgekeurde certificeringen (o.a. TNO/Efectis, ISO, VCA etc.) en lidmaatschappen van overkoepelende branche verenigingen.

Intertec Group levert ondersteuning aan organisaties en instellingen bij het ontwikkelen, begeleiden en uitvoeren van een integraal veiligheidsbeleid. Het is een flexibel, creatief, zelfstandig en ambitieus bedrijf met meerdere activiteiten zoals advisering, planvorming, riskmanagement en veiligheidsopleidingen. Al of niet gedetacheerd kan Intertec Group haar klanten adviseren en ondersteunen. Zij levert creatieve oplossingen voor complexe vraagstukken op het gebied van veranderingsprocessen en veiligheidsopleidingen. Intertec Group sluit direct aan bij het full-servicepakket van AFG Group met een integrale aanpak van één entree en één aanspreekpunt




Ingezonden persbericht