Ingezonden persbericht


Persbericht: Slim & Sculpt Expert met vernieuwende fitnessmassage

Thalgo staat bekend om haar innovaties en de laatste is Slim & Sculpt. Slim & Sculpt is een compleet programma voor figuurverbetering met salonbehandelingen én producten voor thuis.

9 van de 10 vrouwen hebben last van cellulite en huidverslapping treedt op vanaf het veertigste levensjaar. Voor deze specifieke problemen zijn er de speciale salonbehandelingen en producten voor thuis van Slim & Sculpt. Speciaal voor de vrouw vanaf 35 jaar en voor figuurverbetering na zwangerschap.

Dubbele innovatie
De ingrediënten en Cellulaire Contractie in de Slim & Sculpt-producten zijn verantwoordelijk voor de dubbele innovatie.

De rode algenextracten samen met Groene Koffie en Yerba Maté zorgen voor


* Een tienvoudige verhoging van de kracht van cafeïne. De afvoer van vet uit de vetcellen wordt hiermee gestimuleerd.
* Vermindering van het aantal vetcellen.

* Beperking van de vorming van nieuwe vetcellen.

De cellulaire contractie is een primeur in de cosmetica. Een graanextract geeft een ´boost´ aan de huidcellen door de elasticiteit en de tonus ter hoogte van de fibroblasten te versterken. Een diepgaand restructurerend algenextract gecombineerd met een plantenextract verstevigt het celoppervlak. Het resultaat is een direct ´liftend effect´.

Salonbehandelingen en producten voor thuis
De salonbehandelingen bestaan uit een innovatieve fitnessmassage aangevuld met een afslankende of verstevigende pakking. De fitnessmassage is een zogenaamde contractiemassage waarbij degene die gemasseerd wordt, actief ´meewerkt´. Het is een inspannende massage in plaats van ontspannend. Het resultaat is al te zien na 1 behandeling en een intensieve kuur bestaat uit 12 behandelingen met 2 behandelingen per week.

Voor thuis zijn er de volgende producten:

Buste en Decolleté - voor versteviging van de buste en decolleté Deze lichte emulsie versterkt het ondersteunende huidweefsel en geeft de borsten mooie rondingen. Het maakt de huid van het decolleté gladder.

Flat Stomach - voor versteviging van de buik
Deze frisse gel geeft een verstevigende omhulling van de huid waardoor deze direct wordt aangespannen. De buik wordt zichtbaar gladder en steviger.

7 Cellu-Thights - tegen cellulite
Innovatief afslankend concentraat dat doelgericht werkt op de vetzones en de cellulitehuid gladder maakt. Na 14 dagen zijn de lichaamscontouren duidelijk verbeterd.

Slimming and Friming Cream - afslankend en figuurverbeterend Dit product is het resultaat van een tweevoudige innovatie. Het werkt diepgaand in op de zones en verbetert de lichaamscontouren. De huid is na 14 dagen veerkrachtiger en het figuur slanker en strakker.

ThalgoSculpt Expert Cream - verstevigend en herstructurerend Dit product heeft een opmerkelijke ´stretch´-textuur en geeft een ´liftend´- effect. Het herstructureert zowel diepgaand als de oppervlakte van de huid. De contouren verbeteren en het silhouet wordt strakker.

Slim & Sculpt voedingssupplementen
De actieve werkstoffen in deze afslankende tabletten werken op verschillende niveaus. Ze beperkten de opname van vetten uit voedsel en verbranden de reeds opgeslagen vetten.