Politie Noord- en Oost Gelderland

|     |Eerbeek - winkeldieven aangehouden                        |

De politie heeft maandag 28 september op een vakantiepark in Eerbeek een 33-jarige en een 34-jarige man, beiden uit Roermond, aangehouden. Zij worden verdacht van winkeldiefstal bij een supermarkt aan de Stuijvenburchstraat in Eerbeek.


De politie kreeg omstreeks 18:30 uur de melding van de winkeldiefstal. Twee mannen zouden pakketten vlees uit de winkel hebben meegenomen zonder deze te betalen. Een en ander was gezien door het winkelpersoneel, maar zij zagen geen kans beiden aan te houden. Naar aanleiding van een duidelijk signalement van de daders, kon de politie even later beide mannen aanhouden op een vakantiepark in Eerbeek waar de mannen verbleven. Zij zijn overgebracht naar het politiebureau en ingesloten voor nader verhoor. Er wordt proces-verbaal tegen hen opgemaakt

|     |Lochem - auto over de kop                                 |

Op maandag 28 september vond op de Zutphenseweg in Lochem een aanrijding plaats tussen een personenauto en een bestelbusje. De personenauto tolde hierbij over de kop en kwam in een maïsveld tot stilstand. Wonderbaarlijk raakte hierbij niemand ernstig gewond.


De hulpdiensten kregen omstreeks 15:10 uur de melding van het ongeval. Een 51-jarige vrouw uit Elst was door onbekende oorzaak op de verkeerde weghelft terecht gekomen. Ter hoogte van een cafetaria op de Zutphenseweg reed ze tegen een haar tegemoetkomende bestelbus aan. Deze had haar nog trachtten te ontwijken en werd bestuurd door een 48-jarige man uit Zutphen. Door de aanrijding sloeg de auto van de vrouw twee maal over de kop en kwam in een naastgelegen maïsveld tot stilstand. De man uit Zutphen kwam met de schrik vrij en wonderbaarlijk liep de vrouw ook geen ernstig letsel op. Beide auto's moesten wel worden weggesleept.


EINDE BERICHTEN

-----------------------

(





(

---- --