Ingezonden persbericht


GE verlengt miljoenenovereenkomst met Mahindra Satyam met drie jaar

DEN HAAG, 29 september 2009 â¤* IT-dienstverlener Mahindra Satyam, de nieuwe merknaam van Satyam Computer Services Ltd. (NYSE: SAY), maakt bekend dat GE het miljoenencontract met het bedrijf met drie jaar heeft verlengd. De drie jaar gaan in op 1 januari 2010.

GE is al meer dan tien jaar een van de top 5-klanten van Mahindra Satyam, dat diensten biedt op het gebied van applicatieontwikkeling en -onderhoud, business intelligence en engineering. GE heeft vergelijkbare contracten getekend met elf andere leveranciers.

'GE waardeert de service die Mahindra Satyam al jaren biedt, evenals het commitment om uitstekend te presteren, ook in moeilijke tijden', zegt Steve Morrison, GDC Leader (Global Delivery Center) bij GE.

Arvind Malhotra, Global Account Executive bij Mahindra Satyam: 'Deze verlenging onderstreept het commitment van onze klanten en de waarde die we bieden met onze services. Wij bedanken de leiding van GE voor het vertrouwen en zijn vastbesloten in de komende jaren optimale dienstverlening te bieden.'

###
Over Mahindra Satyam
Mahindra Satyam (NYSE: SAY) is een toonaangevende en wereldwijde IT-dienstenleverancier. Het bedrijf combineert uitgebreide marktkennis en functionele expertise met hoogwaardige technologie. Mahindra Satyam helpt klanten zo hun bedrijfsprocessen te transformeren en hun prestaties te verbeteren. De professionals van Mahindra Satyam zijn sterk in bedrijfsoplossingen, supply chain management, CRM, business intelligence, kwaliteitsbeheer, engineering en product life cycle management en infrastructuurdiensten. Mahindra Satyam is onderdeel van de Mahindra Group, een industrieconglomeraat met een omzet van $ 6,3 miljard. Het bedrijf is actief in financiële dienstverlening, de automotive sector, de handel, de retail en logistiek, de informatietechnologie en de infrastructuurontwikkeling. Mahindra Satyam is wereldwijd actief en werkt voor tal van klanten, waaronder verschillende Fortune(TM) 500-organisaties. Meer informatie is beschikbaar op www.satyam.com.