Politie Noord- en Oost Gelderland

|     |Apeldoorn - Diefstal uit bedrijf                          |

De politie stelt en onderzoek in naar een man, die op maandag 28 september bij een bedrijf in Apeldoorn twee portemonnees heeft gestolen.


De politie kreeg omstreeks 15:45 uur de melding dat er in een bedrijf aan de Wormenseweg twee portemonnees waren ontvreemd. Oplettend personeel had een man herkend die zich al eens eerder verdacht bij hen had gedragen. De vermoedelijke dader wilde er op zijn fiets vandoor gaan, maar een werknemer hield zijn fiets vast. De onbekende man zette het daarop op een rennen richting het station. Gewaarschuwde agenten hebben naar de man uitgekeken maar zagen niemand die aan het signalement voldeed. Één portemonnee is door een getuige gevonden en teruggebracht. De politie heeft de zaak in onderzoek en is op zoek naar andere getuigen of tips. Men kan hiervoor bellen met 0900-8844.

|     |Apeldoorn - Woninginbraak                                 |

Op maandag 28 september is er ingebroken in een woning aan de Viltmakersdonk in Apeldoorn. Er is onder andere een laptop en jas gestolen.


Mannen die in de buurt van de woning aan het werk waren, zagen omstreeks 11.00 uur een man in de woning. De man gedroeg zich niet vreemd, dus vermoedden de getuigen geen onraad. Later bleek echter dat er een deur was geforceerd en er spullen waren ontvreemd. De dader was verdwenen. De politie heeft de inbraak in onderzoek.


EINDE BERICHTEN

-----------------------

(





(

---- --