Hotgsm.be breidt koppelverkoop uit voor mobiele telefonie

29/09/2009 17:30

Hot Internet BVBA

WAARLOOS - KONTICH - De introductie van koppelverkoop heeft internetwinkel Hotgsm.be geen windeieren gelegd. Binnen enkele maanden bestelden reeds duizenden tevreden klanten een mobiele telefoon in combinatie met een abonnement. Hiermee is Hotgsm.be uitgegroeid tot de nummer één internetwinkel voor mobiele telefonie. Wegens dit succes wordt het koppelverkoopaanbod verder uitgebreid met nieuwe services en producten.

De resultaten van Hotgsm.be van de laatste maanden tonen aan dat vele consumenten en zelfstandigen de voordelen zien van de gecombineerde aanbiedingen en het bestellen via internet. Door het toepassen van koppelverkoop is Hotgsm.be veel goedkoper dan de winkelketens van de operatoren en de onafhankelijke winkelketens. Bijna alle toestellen tot ¤100 zijn zelfs gratis. Het wachten is nu op de operatoren. Zij kunnen koppelverkoop verder mogelijk maken.

Daarnaast wordt het gemak van een internetwinkel door consumenten en zelfstandigen steeds meer gewaardeerd. De internetwinkel is immers 7 dagen per week en 24 uur per dag geopend, er zijn geen lange wachtrijen en de producten worden gratis op afspraak thuisbezorgd. Hotgsm.be is erg tevreden dat deze internetstrategie zijn vruchten begint af te werpen.

Internetwinkel Hotgsm.be is bijna twee jaar actief in België. Eerder dit jaar introduceerde het de eerste 'Google telefoon' in België. Naast aanbieder van scherp geprijsde GSM's, is Hotgsm.be erkend agent van BASE en Proximus-producten en heeft ze twee consumentenkeurmerken. Mede-oprichter en commercieel directeur Pim Spaanderman is afkomstig van KPN, het moederbedrijf van BASE.

Voor eventuele hyperlinks en bijlagen: Zie het origineel