Airbiquity en Nokia sluiten licentieovereenkomst

SEATTLE--(BUSINESS WIRE)-- 20090929 --

Airbiquity Inc. (www.airbiquity.com), een internationaal leider in draadloze connected services, en Nokia Corp. zijn een overeenkomst aangegaan waarbij is overeengekomen dat Nokia gebruik zal gaan maken van bepaalde octrooirechten van Airbiquity, waaronder de Amerikaanse patentnummers 6.681.121, 7.206.305 en 7.221.669. Dankzij de licentie voor deze octrooien mag Nokia, in overeenstemming met de 3GPP-specificaties, de TTY-functie aanbieden in haar mobiele telefoons.

Over Airbiquity

Airbiquity levert wereldwijd voertuigtelematica en oplossingen voor connected services via een flexibel ecosysteem met de meest betrouwbare, rendabele, gebruiksvriendelijke tweewegsoplossingen voor draadloze connectiviteit en uitmuntende toepassingen die om haar VIAaq-beheerde dienstenplatform draaien. Airbiquity werkt samen met toonaangevende OEM’s voor de automobielsector en ondernemingen voor persoonlijke navigatieapparaten (PNA) om bestuurders van informatie te voorzien die hun rijervaring verbetert. Ga voor meer informatie over Airbiquity naar: www.airbiquity.com.

Airbiquity, aqLink, aqServer en VIAaq zijn handelsmerken van Airbiquity Inc.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
Airbiquity
Juridisch Directeur
Thomas W. Davis, +1-206-219-2700

tdavis@airbiquity.com