Anti-age praktijk zonder operaties succes

29/09/2009 10:47

Studio Rosenberg

Anti-age praktijk zonder operaties succes

"Beste anti-rimpel behandelingen zonder pijn"

Steeds meer mensen zijn zich ervan bewust dat voorkomen beter is dan genezen. Door het ontwikkelen van nieuwe huidverbetering en anti-age behandelingen zijn rejuvenation huidpraktijken en beautysalons een groot succes.

In het oerwoud van beautyklinieken zoeken wij naar die ene plek waar we de nieuwste beautygeheimen kunnen onthullen zonder bloederige toestanden. We treffen een wondere wereld aan van skinrollers en ware tijdmachines waarbij je met LPL lichttherapie de klok een stukje terug kunt zetten.

We ontmoeten Jacqueline Rosenberg, anti-age & acne skincare specialist in Den Dolder.

Zij is al enige jaren geleden op zoek gegaan naar de beste beautygeheimen die zij sinds kort toepast in de "Rosenberg Skin Clinic" tevens is zij importeur van bijzondere anti-age producten. Het mooiste product voor thuis is de "needle skin home roller". Deze is door het jaarlijks wereldwijde anti-age congres in Berlijn in 2008 uitgeroepen tot het beste anti-age product. Eigenlijk werkt het heel simpel legt Jacqueline Rosenberg uit. In de groei wordt collageen aangemaakt, daarna alleen nog als je een wondje hebt. Door kleine naaldjes van 0.20 mm op een rolletje te zetten maak je superkleine onzichtbare en niet pijnlijke wondjes. Op dat moment gaat de huid aan de slag om collageen aan te maken. Een ander bijzonder voordeel van deze roller is het volgende: door de gaatjes dringt creme en serum dieper in de huidlagen, we noemen dit micro mesotherapie. Zonder skinroller doet een creme voor 0,3% zijn werk, met de roller 60%. Dat is dus 200x meer! Eigenlijk hoort deze roller in elke toil
lettas thuis, naast de tandenborstel.

De skinroller wordt overigens al jaren in brandwondencentra gebruikt met langere naalden. In de vitrinekast van Jacqueline Rosenberg liggen ook de exemplaren met naalden van 0.50 mm en langer voor een intensieve verjongingskuur als behandeling in de beautypraktijk.

Even verderop in de praktijkruimte van "Rosenberg Skin Clinic" ligt een dame met een fel rode lamp boven haar gezicht. Nadat ze is opgestaan en in de spiegel kijkt zegt ze blij dat haar huid weer mooier is geworden. Het is LPL (Led Pulsed Light) voor behandeling tegen rimpels, huidverslapping, grove porien, pigmentvlekken, acne en rosecea. Ook dermatologen erkennen de werking van dit apparaat mits van professionele sterkte en niet de kleinere versies voor thuisgebruik.

Om iedereen te laten kennismaken biedt Jacqueline Rosenberg een proefbehandeling aan met hoge korting. "Het is zo'n gezond licht, dat zie je en dat voel je. Sommige clienten vallen zelfs in slaap, zo heerlijk is het. Als iemand hier komt met specifieke huidklachten, dan kijken we natuurlijk ook naar de mogelijke oorzaak via een intakeformulier en huidanalyse. Deze wordt bij de eerste kennismaking gratis afgenomen. Iemand die hier voor een rimpelbehandeling komt en daarna flink gaat doorzakken zal minder resultaat zien. Daarom krijgt iedereen adviezen mee om een nog mooiere huid te krijgen en te houden. Eigenlijk is ijdel zijn heel gezond want een mooie buitenkant kan niet zonder een mooie binnenkant. Dit geldt ook andersom. De huid is het grootste orgaan en het enige orgaan aan de buitenkant van ons lichaam. Daarom veroudert deze ook het snelst en is een beetje extra zorg geen overbodige luxe."

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.

http://www.studiorosenberg.nl