Hoogste punt winkelcentrum Nieuw Oosteinde Aalsmeer

17/09/2009 11:19

Marion van der Voort Communicatie advies

Groot kinderfeest winkelcentrum Nieuw Oosteinde Aalsmeer op 30 september

De bouw van Winkelcentrum Nieuw Oosteinde in Aalsmeer verloopt zo voortvarend dat er op 30 september een groot kinderfeest wordt gehouden om het bereiken van het hoogste punt te vieren. Alle kinderen van Nieuw Oosteinde zijn op woensdagmiddag 30 september tussen 14.00 en 16.30 uur welkom in een grote tent bij het toekomstig winkelcentrum om te genieten van optredens, knutselen, muziek, poffertjes en limonade.

Alle werkzaamheden zijn er op gericht om in december de deuren van de winkels te openen. Dan kunnen alle bewoners van Nieuw Oosteinde om de hoek terecht voor de dagelijkse boodschappen. Twee grote supermarkten, de Albert Heijn en de Aldi krijgen gezelschap van Foodmaster, Toko Sari Plaza, bloemenwinkel Duoplant, kapper Brainwash, Bakkerij Gorthuis, een Dio-drogisterij, gezondheidscentrum Symphony en een geldautomaat van de Rabo Bank. In de loop van de komende periode wordt het aantal winkels nog verder uitgebreid.

In een grote tent op het toekomstige parkeerterrein hijst de locoburgemeester van Aalsmeer een bijzondere vlag om het bereiken van het hoogste punt van het winkelcentrum te markeren.

Daarna barst het feest los. Kinderen kunnen naar hartenlust kleuren, knutselen en bouwen. Diverse artiesten zoals een goochelaar, een ballonartiest en muzikanten zullen de kinderen verrassen. Natuurlijk ontbreken de poffertjes, ijs en limonade niet.

Tijdens het feest krijgen de jonge gasten een kleur-, en knutselplaat van het winkelcentrum. Bij de opening in december ontvangen de winkeliers graag de kunstwerkjes om de makers van de mooiste kleurplaten en bouwwerken in het zonnetje te zetten met mooie prijzen.

De bouw van het winkelcentrum met de erboven gelegen appartementen viel dit voorjaar plotseling stil door het faillissement van de aannemer. Na onderhandeling zijn de werkzaamheden overgenomen door Bouwbedrijf Visscher BV uit Amersfoort. In opdracht van de Ontwikkelingsgroep Aalsmeer, met daarin onder andere woningstichting Eigen Haard, worden de winkels en de negentig appartementen nu afgebouwd. In december worden de winkels opgeleverd en geopend. Daarna volgen de appartementen die in de vrije sector worden verhuurd door Eigen Haard.





http://www.marionvandervoort.nl