Gemeente Enkhuizen

Informatieavond Gezondheidscentrum Diligence

Burgemeester en wethouders van Enkhuizen nodigen u uit tot het bijwonen van een openbare presentatieavond op woensdag 30 september
a.s. over het project gezondheidscentrum Diligence in Wijkcentrum De Bonte Veer, Wielewaal 1. Aanvang: 20.00 uur. In dit centrum worden eerste- en tweedelijns gezondheidsdiensten gevestigd, waaronder de polikliniek van het Westfries Gasthuis.

Na de opening en een korte inleiding door de heer Boland, wethouder Ruimtelijke Ordening, geeft de architect van Hoogevest Architecten B.V., de heer R. Kuiper, een toelichting op het ontwerp van het gezondheidscentrum. Op deze avond is ook de maquette van het ontwerp te bezichtigen. Daarnaast wordt u geïnformeerd over de procedure voor de noodzakelijke wijziging van het geldende bestemmings-plan Centrum. Ook de projectontwikkelaar, R&V Projectontwikkeling B.V. te Grootebroek, en de toekomstige verhuurder van het gezondheidscentrum, Woondiensten Enkhuizen zijn op deze avond aanwezig. Bij hen kunt u terecht met vragen en opmerkingen. Van de presentatieavond wordt bovendien een verslag gemaakt, dat aan de hand van de presentielijst aan alle aanwezigen wordt toegezonden.

Inspraak
Burgemeester en wethouders bieden u de mogelijkheid tot inspraak. Dit houdt in dat u vragen kunt stellen over de ontwikkeling en de exploitatie van het gezondheidscentrum. Voor zover mogelijk worden de gestelde vragen direct beantwoord. Indien directe beantwoording niet mogelijk is, zal het college uw vragen schriftelijk beantwoorden. U kunt tot 3 weken ná 30 september nog vragen, opmerkingen en inspraakreacties over dit project schriftelijk indienen bij het college. U kunt uw vragen ook tijdens de openingstijden van het loket Bouwen en Wonen aan de Hoogstraat 11 mondeling indienen.

Informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het loket Bouwen en Wonen in het Stadskantoor, Hoogstraat 11 of via tel.: (0228) 36 01 00.

Postbus 11
1600 AA Enkhuizen
T 0228 - 360 100
F 0228 - 313 312
stadhuis@enkhuizen.nl