Dienstenbond CNV

Nieuws

23 september 2009

Medewerkersbijeenkomst Schlecker

CNV Dienstenbond heeft de afgelopen tijd veel vragen gekregen van leden werkzaam bij Schlecker. Veel van u vragen zich af wat de toekomst gaat brengen. Hier is vooralsnog onduidelijkheid over. Wij hebben daarom een medewerkersbijeenkomst georganiseerd.

Onzekerheid over de toekomst
Veel leden hebben CNV Dienstenbond benaderd met vragen over de gang van zaken bij Schlecker. Leden hebben ook aangegeven zich zorgen te maken over de werk-gelegenheid bij Schlecker. CNV Dienstenbond, de andere betrokken bonden en de ondernemingsraad delen deze zorgen. Inmiddels hebben wij ook contact gehad met uw werkgever om deze zaken te bespreken.

Bijeenkomst
CNV Dienstenbond heeft gezamenlijk met de ondernemingsraad en de andere bonden een medewerkers bijeenkomst georganiseerd. Tijdens de bijeenkomst willen wij van u horen wat er speelt binnen het bedrijf en vragen beantwoorden over het lopende sociaal plan. Samen met u willen wij van gedachten wisselen over de nu verder te volgen koers.

De bijeenkomst zal plaatsvinden op:

30 September van 20.00 tot 22.00 uur

Locatie:
All Sports Resort Maurik

Adres:
Rijnbandijk 22C
4021 GH MAURIK

Er is een routebeschrijving bij deze info gevoegd

LET OP: Deze bijeenkomst is toegankelijk voor leden en niet leden!

Vragen of opmerkingen?
Neem contact op met uw bestuurder: Agostino Di Giacomo Russo tel 055 577 26 40 of per e-mail: a.digiacomorusso@remove-this.cnvdibo.nl